ffsssdf مدیر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 774 عنوان مرغ کرچ | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 35 پست سلام مرغ کرچ ام فردا جوجه هاش در می یاد تو این سرما چی کارشون کنم می ترسم از سرما بمیرن امروز | 09:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 12306 😂😂😂😂اوح چه باهوش👌😀😂پس هواست باااااوشه😌😂 🫢🫢🫢🫢 ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
زیبای_دست_نیافتنی عضویت: 1405/06/24 تعداد پست: 160 آره باید همین کارو بکنم هر چه پیش آید خوش آید آره ان شاءالله که جوجه هات سالم بمونن 😄 مغرور و مهربون ❤️کاش سعی کنیم هیچ وقت دل کسی رو نشکنیم ❤️
زیبای_دست_نیافتنی عضویت: 1405/06/24 تعداد پست: 160 بعد چند سال فهمیدم که شما برای از رده خارج کردن ما مردا ار اینجا دام و تله میزارید که ما تعلیق بشیم ... 😂😂😂😂اوح چه باهوش👌😀😂پس هواست باااااوشه😌😂 مغرور و مهربون ❤️کاش سعی کنیم هیچ وقت دل کسی رو نشکنیم ❤️
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1739 دارم زیر زمین نیست مشکل اینه اینجا اکثرا از آبان یا آخرهای مهر برف می یاد جایی که دارم بدون بخاری سر ... خب مجبور نیستی بخاری گازی یا نفتی بذارییه بخاری برقی دیواری بذار توی انباریتوی ارتفاع بالا نصبش کن ک براشون خطری نداشته باشهوقتی درِ انباری هم بسته باشه و با یک پتو در رو عایق بکنی، حتی برف هم بباره اونجا گرم میمونه نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد
باران1656 عضویت: 1389/10/27 تعداد پست: 2154 هر کاری کردم از کرچی درآد نشد آخرش پدر شوهرم گف تخم بزار زیرش عذابش نده گناهه تخم گذاشتم الانم باید ... سرش رو زیر آب میگرفتی از کرچی در میومد
ffsssdf مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 774 سرش رو زیر آب میگرفتی از کرچی در میومد هزار بار گرفتم گذاشتمش تو تشت آب چن بار دراومد با تن خیس رف خوابید سرجاش