2777
2789
اگه اونطوریه حق با توعه ولی بازم حق با مرداس چون اینجا مهمون شما هستن نباید ببرید لب چشممممممه تشنه ...

😂😂😂😂😂لب چشمه 😂😂😂😂😂

خب مهمون ما نباشن مگه ما دعوت شون کردیم آقا 😌😌😌😆😂

بله منم زیاد مرد چشم قشنگ دیدم اما با خط چشم و ریمل آخه!:/😂😂😂😂😂😂

مغرور و مهربون ❤️کاش سعی کنیم هیچ وقت دل کسی رو نشکنیم ❤️

😂😂😂😂😂لب چشمه 😂😂😂😂😂خب مهمون ما نباشن مگه ما دعوت شون کردیم آقا 😌😌😌😆😂بله منم زیاد مرد چ ...

ولش کن اون خودش یکی از همون مرداست و داره تلاش میکنه

تو دست نیافتنی باش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ولش کن اون خودش یکی از همون مرداست و داره تلاش میکنهتو دست نیافتنی باش

😂😂😂😂😂چی بگم والا

من که دست نیافتنی بودم و هستم و خواهم بود 😂آخه از تو سایت کی میتونه منو به دست بیاره😌😂

😂😂😂😂😂لب چشمه 😂😂😂😂😂خب مهمون ما نباشن مگه ما دعوت شون کردیم آقا 😌😌😌😆😂بله منم زیاد مرد چ ...

شما دعوت نکردید خانم تهرانی در سایتو برای ورود همه باز گذاشته ، ما هم اومدیم

اونا چشمشون خدادادی زیبا و قشنگه خط مط لازم ندارن 🤣🤣🤣حیف که تایید نمیشه والا عکس حمیدشونو میزاشتم همه ببینن

حمید گودرزی منظورمه🤣

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

شما دعوت نکردید خانم تهرانی در سایتو برای ورود همه باز گذاشته ، ما هم اومدیم اونا چشمشون خدادادی زیب ...

😂😂خب بله وارد شدید من مشکلی نداریم ولی من مراعات کسی رو نمیکنم گفته باشم😌😂

برای ما هم خط مط لازم نداره برای تنوع میزنیم😌😂آها حمید گودرزی😂😂😂😂اوکی👌

😂😂😂😂😂چی بگم والا من که دست نیافتنی بودم و هستم و خواهم بود 😂آخه از تو سایت کی میتونه منو به دس ...

دست یافتن از نظر اونا، دست یافتن فیزیکی بهت نیست، همینکه اینقدر باهات گرم بگیرن و بگو بخند کنن و بحثو کم کم جنسی کنن واسشون کافیه، چون گلنارشون بی استفاده نمونده

دست یافتن از نظر اونا، دست یافتن فیزیکی بهت نیست، همینکه اینقدر باهات گرم بگیرن و بگو بخند کنن و ب ...

من یک کلمه بحث به اون سمت بره اصلا جواب نمیدم دیگه 👌

😂😂خب بله وارد شدید من مشکلی نداریم ولی من مراعات کسی رو نمیکنم گفته باشم😌😂برای ما هم خط مط لازم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه قضاوتها که نمیشه ادم اینجا🤣🤣🤣👆🏾👆🏾

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

احسنتولی همین مردک هم داشت امتحان میکرد، نفهمیدی منظورش از لب چشمه و تشنه چی بود

آره خب ولی در حد شوخی گرفتم منظورش و چون میشناسمش انقدر باهاش بحث میکنم و گر نه آنقدر با کسی حرف نمیزنم 😌👌

آره خب ولی در حد شوخی گرفتم منظورش و چون میشناسمش انقدر باهاش بحث میکنم و گر نه آنقدر با کسی حرف نمی ...

اها

ولی من نمیشناسمش، اصلا این سایت از بدو تاسیس زنونه بوده ، مردا نباید باشن