2777
2789
😂😂😂😂😂آقا منم یکبار این تاپیک و زدم ولی واقعا حوصله ام سر رفته بود تاپیک ها مسخره بود😂😂😂😂

تو یه بار زدی ولی زن نماها همه تاپیکاشون همینه

نمونش برو نگاه کن

elahe1366

همین نیم ساعت پیشم شخصی من اومده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا زدی ، مردمو سرکار گذاشتی ، مگه خودت برادر پدر نداری 🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂من به خانم ها گفتم درخواست بدید به پدر برادرم چه ربطی داره😂😂😂😂😂😂😂

مغرور و مهربون ❤️کاش سعی کنیم هیچ وقت دل کسی رو نشکنیم ❤️

زن نماها مشخص هستن همه عنوان تاپیکاشون همینه

درسته ولی خب خانمم هستن بعضیا شون یکیش من البته نمیگم حوصلم سر رفته

میگم یه خانم درخواست بده چون میخوام با یه هم جنس خودم حرف بزنم

😂😂😂😂😂😂😂😂من به خانم ها گفتم درخواست بدید به پدر برادرم چه ربطی داره😂😂😂😂😂😂😂

نوشتی خانما درخواست بدن ؟ یا فقط درخواست بدید ؟

حالا از کجا معلومه خودت اقا نباشی؟🤣🤣👉🏾

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

تو یه بار زدی ولی زن نماها همه تاپیکاشون همینه نمونش برو نگاه کنelahe1366همین نیم ساعت پیشم شخصی من ...

آره یکبار زدم تازه بعدش پاک کردم که هی درخواست ندن بگن خودت تاپیک زدی درخواست بدید😏

میرم الان میبینم👌

نوشتی خانما درخواست بدن ؟ یا فقط درخواست بدید ؟ حالا از کجا معلومه خودت اقا نباشی؟🤣🤣👉🏾

نوشتم خانوما😂😂😂😂

وای آره بابا پروف ببین چه آقای زیبایی هستم چشم نیست که چچچچشششمممممممه😂😂😂😂😂😂😂😌😐

درسته ولی خب خانمم هستن بعضیا شون یکیش من البته نمیگم حوصلم سر رفته میگم یه خانم درخواست بده چون میخ ...

خب تاپیکای شما از دور داد میزنه یه خانم هستید

ولی زن نماها تاپیکاشون مشخصه، عمده تاپیکاشون سوال جنسیه

من تو یوتیوب دیدم یه کانال ایرانی اومده بود از همین سوالات مضحک و مضخرف جنسی نی نی سایت یه برنامه ساخته بود واسه خنده،

شک کردم

والا خانمم من خب کجاش نا معقوله میخوام با یه هم جنس خودم یه خانم هم صحبت بشم اگه اینو نگی که فقط خانما درخواست بدن هرچی آقا تو تاپیک باشه درخواست میده ولی اینطوری میترسه به نی نی یار بگی و تعلیق کنه اونو دیگه درخواست نمیدن

خب تاپیکای شما از دور داد میزنه یه خانم هستید ولی زن نماها تاپیکاشون مشخصه، عمده تاپیکاشون سوال جنسی ...

درسته اینو موافقم واقعا خیلیهاشون از رو تاپیکا و پستاشون داد میزنه آقا هستن حرف زدن خانما معلومه

نوشتم خانوما😂😂😂😂وای آره بابا پروف ببین چه آقای زیبایی هستم چشم نیست که چچچچشششمممممممه😂😂😂😂😂 ...

اگه اونطوریه حق با توعه ولی بازم حق با مرداس چون اینجا مهمون شما هستن نباید ببرید لب چشممممممه تشنه برشون گردونید ، حیف که تعلیقی داره و الا ....

در ضمن انقدر چشمممم خوشگل پسر دیدم که نگو همین دوستم حمید ببینی میگی این دختره یا فرشتس ،بس که این پسر چشمشششش ماوراییه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن