2777
2789
عنوان

فرشته مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 37 پست

من احساس میکنم از کسی میخوای فرار کنی وترجیح میدی بمیری شاید سنت کمه ، کاش به جای این فکرها زبان یاد بگیری مثل المانی ویا هنری چیزی که بتونی برای خودت مفید باشی شایدم داری وتوجه نمیکنی

با هوش مصنوعی اشنا شو کلیپ بساز مرگ رو همه میچشیم شاید همین الان که با شما هستیم فردا صبح چندین نفر نباشه ،چیزی نیس فرار کنیم من خودم توی خواب بهشت رو دیدم باورم نمیشد چون اکثرا خوابام درس از اب درمیان همیشه به فرض اینکه دوباره بهشت رو ببینم میخوابم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من احساس میکنم از کسی میخوای فرار کنی وترجیح میدی بمیری شاید سنت کمه ، کاش به جای این فکرها زبان یاد ...

نه سنم کمه و نه از کسی میخوام فرار کنم. فقط به پذیرش رسیدم. شما هنوز مرگ رو بد میدونی که دلیل منفی میاری براش و بعد گزینه های دنیوی بهم پیشنهاد میدی که تاثیر حرف منو بشوره ببره توی ذهنت.

ترس رو از بین ببر توی دلت

من زبان بلدم و هنوزم دارم یادش میگیرم، زندگی میکنم لذت میبرم ولی خب امشب خواستم به مرگ هم اشاره کنم. شاید کسی بترسه و حرفای من چراغی باشه براش.

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

مرگ رو دقیقا عین پیله پروانه حس میکنم..یه کرم تو پیله س خیبییییییلی تلاش میکنه وقتی پیله رو پاره میکنه تبدیل به ی پروانه زیبامیشه..ببخشید بی ادبی نباشه ما اون کرمیم پیله قبره وپروانه زندگیه پس ازمرگمون در برزخ..و میدونمم خدا اووونقددددررر مهربونه ک همه جوره هوامونو داره خودش گفته والضحی ولیل اذا سجی ما ودعئک ربک وما قلی🥰😍🥺🥺🥺

ز من لبخند میبینی ولیییییی جانم پریشان است..

حتی بهش فکر کردن هم وحشت ناکه من هر موقع به مرگ فکر میکنم خیلی میترسم استرس و اضطراب بدی میگیرم

عزیزم کامنت ها رو بخون، شاید کمی ترست ریخت

نه سنم کمه و نه از کسی میخوام فرار کنم. فقط به پذیرش رسیدم. شما هنوز مرگ رو بد میدونی که دلیل منفی م ...

اره گاهی تلنگر لازمه ک بخودمون بیایم..🥲اینهمهههه زور زدن وتلاش واسه پولدارررشدن حق همدیگرو خوردن دل هموشکستن همو اذیت کردن فقط واسه دوسه تیکه کفن ویه وجب جا

مرگ رو دقیقا عین پیله پروانه حس میکنم..یه کرم تو پیله س خیبییییییلی تلاش میکنه وقتی پیله رو پاره میک ...

چه تشبیه زیبایی😍👌 لذت بردم

اره گاهی تلنگر لازمه ک بخودمون بیایم..🥲اینهمهههه زور زدن وتلاش واسه پولدارررشدن حق همدیگرو خوردن دل ...

دقیقااا👌👌 اینهمه استرس پول و مقام میکشیم و یادمون رفته اصل زندگی یه چیز دیگست.

آفرین به این سطح از درک👌❤️

دقیقااا👌👌 اینهمه استرس پول و مقام میکشیم و یادمون رفته اصل زندگی یه چیز دیگست. آفرین به این سطح از ...

افرررینننن ومرحبا به شعور و درک خودت ک باسن کم به این اگاهی رسیدی ک ماقرار نیس تاابد اینجاباشیمو ب این فکر افتادی یه تاپیک تلنگر بزنی شاید خیلییییامونو خواب غفلت گرفته بلکم بترسیم بیدار شیم.الله حافظ روح وجسمت الهی عزیزم

منم حضرت عزرائيل رو خيلي دوست دارم و همينطور مرگ رو چون حقه.

و عاشق اين ايه قران هستم كه ميگه "كل نفس ذائقه الموت".

ان شاءالله اعمالمون خوب باشه كه خوده حضرت عزرائيل براي قبض روحمون بياد

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

افرررینننن ومرحبا به شعور و درک خودت ک باسن کم به این اگاهی رسیدی ک ماقرار نیس تاابد اینجاباشیمو ب ا ...

فداتشم عزیزم ممنونم

البته من نمیخواستم بترسونم، منظورم از جمله بالا این بود که شاید کسی از مرگ میترسه و تاپیک من چراغی باشه براش که باعث بشه که دیگه نترسه از مرگ و راحت بپذیره و با خودش به صلح برسه.

ممنونم از حس زیباتون و حرفهای خوبتون❤️🍂 پاییزتون قشنگ