2777
2789
عنوان

فرشته مرگ

246 بازدید | 37 پست

چیز خوبیه دوسش دارم

نه چون از زندگی ناامیدم، اتفاقا عاشق زندگی ام

ولی اونم یه مرحله از زندگیه، بیدار شدن از خواب اصلی

ازش فرار نکنین توی ذهنتون، خیلی مهربونه ها فرشته مرگ

نظراتتونو برام بنویسین❤️

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندروزه بهش فکر میکنم و یه جورایی عاشقش شدم فرشته خداس،نه عشق زمینی،فقط خدا اول پاکمون کنه بعد خاکمو ...

آمین

تو توی فرکانس بالا هستی، تثبیتش کن جایگاهتو

بااونایی مهربونه ک اعمال خوبی دارن

این که زیاد کلی گویی هست به نظرم. اعمال اگه نماز و روزه هست منظورت، که اصلا این پیام رو ریپلای نکن.

هرشب وقتی خوابیدم و صبح دوباره بیدار شدم

خودت میگی خواب نه مرگ دقت کن خواب آره خیلی خوبه هممون تجربه کردیم و دوست داریم ولی کسی که مرده هیچوقت برنگشته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خودت میگی خواب نه مرگ دقت کن خواب آره خیلی خوبه هممون تجربه کردیم و دوست داریم ولی کسی که مرده هیچو ...

داری با منطق زمینی باهام حرف میزنی. دو دو تا چهارتا میکنی. پس این گفتگو بی فایدست. باید با حست و شهوت به قضیه نگاه کنی وگرنه نتیجه نمیگیری.

چرا؟ چه چیزی تو رو به این دنیا متصل کرده که نمیتونی ازش دل بکنی؟ یا چه کار ناتمومی داری؟

به قول اون کامنت بالایی ، با کسی مهربونه که اعمال خوبی داشته باشه واجبات رو انجام داده باشه من هنوز خیلی کار دارم

قطعا اگر در این لحظه برم جایگاه خوبی ندارم

مهم تریناشم به عقیده من نماز و حق الناس

دنیوی هم هنوز هدفام تیک نخورده که بتونم بگم رسالت من تو این انجام و به پایان رسید هنوز کار دارم

به قول اون کامنت بالایی ، با کسی مهربونه که اعمال خوبی داشته باشه واجبات رو انجام داده باشه من هنوز ...

اووو

چ کامل و جامع و مفید:)

ببینید دوستان پروف خودمم🧿،،هی درخواست عکس ندید، وقتایی ک تعلیقم اینور پلاسم🦥.

به قول اون کامنت بالایی ، با کسی مهربونه که اعمال خوبی داشته باشه واجبات رو انجام داده باشه من هنوز ...

اعمال خوب خیلی پیچیده تر از دوتا نماز و روزه هست.

رسالت بله هممون هنوز کلی کار داریم 👌 آفرین که به این درجه از درک رسیدی. ولی زندگی رو سخت نگیر. شاید رسالتت آوردن لبخند به لب یه بچه بوده، شاید رسالتت اینه در پیری منبع آرامش خانوادت باشی، شاید رسالتت رسیدگی به باغچه ی حیاطت باشه، حضور تو کافیه در این جهان، لازم نیست کار خارق العاده ای بکنی، همین که هستی، کافیه. بقیه ی چیزها با کمی تلاش، خود به خود سرازیر میشن به زندگیت