2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

155 بازدید | 29 پست

همسرم خیانت میکنه،اما به روش نمیارم چون بدترپررو میشن.اما میسوزم آب میشم تو تنهایی گریه میکنم.نفسم بندمیاد.

دلم میخاد جیغ بزنم.گاهی.اما دو تافرشته ی ماه دارم،نگای اونا میکنم.دلم براشون آب میشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خودم آفتاب مهتاب ندیده وپاک بودم.گاهی باخدام حرف میزنم باهاش قهرمیکنم.توتاریکی شب گریه میکنم.اما وقت ...

داغون میشی ،بجای اینکارا به خودت بیشتر برس ،بیشتر ب خودت اهمیت بده

یه بارگفتم دیدم همسرم عصبانی شد،گردن نگرفت،دخترم جیغ زدازترس،دیدم دخترمو رفتم دست شوهرمو بوسیدم گفتم تو راست میگی غلط کردم،تقصیرمن بوده،اما ازدرون شکستم.مردم سوختم،آب شدم،خودمو زدم به گیجی تا به امروز

یه بارگفتم دیدم همسرم عصبانی شد،گردن نگرفت،دخترم جیغ زدازترس،دیدم دخترمو رفتم دست شوهرمو بوسیدم گفتم ...

خدا بهت آرامش بده عزیزم

تو فکر خودت و بچه هات باش برو بگرد برو خونه مادرت هر روز سر بزن حال و هوات عوضمیشه اصلا تو خونه نمون

ایشالا شوهرت سربه راه خودت بشه

خیلی به خودت برس لباس تو خونه ای شیک و تمیز و نو مدام لباس بخر آرایش کن به موهات برس رنگ کن موهاتو

به لباس بچه ها برس خونه رو مرتب کن و غذای خوب درست کن اما غذای خوب در هفته همیشگی نباشه دو روز یا سه روز در هفته

ببین یه چیزی رو در ظاهرت تغییر مثبت بده

خیلی به خودت بها بده

ببخشیدسوالی داشتم،فامیلو اینا یاکسی نمیدونه که اینارو کی مینویسه؟آبروم بره

نه اطلاعات و امار ریز راجب محل زندگی و خانواده ندی کسی متوجه نمیشه که تو کی هستی حتی اگه فامیلت تو این سایت باشه

عکس نده اسم کوچیک خودتون و خانوادتون نگو اینجا

بامثال براش زیادگفتم یا یک سری نصصیحت ها که فلانی اینجوریه،تو اینجوری نیستی،خیلی بده کسی اینجوری باشه،زندگی میپاشه،واگه من جای فلانی باشم طلاق میگیرمو.میگم بزارغیرمستقیم بدونه اگه من بفهمم چه اتفاقای می افته،اماهیچوقت تو زندگی باهاش بلند حرف نزدم،فوش و ازاینجورچیزاتو زندگی بهش بزدم،اونم نگای من کرد کرد یک سری اخلاقهاشو کنارگذاشت.اما مردا نمیدونم چراهوسبازن،زن باحیامرد اینجوری آب زیرکاه و.....