2777
2789
عنوان

حقوق معلم ها

147 بازدید | 20 پست

یه تاپیک زده بودن حقوق دانشجو معلم ها ۲۰

اولا که حداقل حقوق وزارت کار ۲۰ اونا هم همینقدر میگیرن که بچه های خوابگاهی ۴۵ درصد و ۲۵ درصد پس میدن

و اگهانصراف بدن باید دوبرابر مبلغ و پس بدن

و بقیه معلم ها هم حقوقشون در حد ۲۲ تا ۲۵ حالا با سابقه زیاد فوقش ۳۲ باشه

یکی هم گفته بود انصراف معلما سناریو( خواستم بگم تو دیگه چقدر ساده ای اخبار اینا باور داری)

من خودم سال دیگه انصراف میدم ۴ سال معلم بودم و سال دیگه نزدیک ۲۰۰ م باید جریمه بدم و بیام بیرون

و بقیه دوستامم قبل تر از من اومدن بیرون.

هر شغل دیگه ای هم بود من نمیومدنم برای ماهی ۲۰ تومن

چه برسه شغل معلمی با فشار روحی و جسمی که داره

از دور سخت نیست ولی فقط یه معلم میدونه چه شغل سختیه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان یه مهندس تازه کار هم با روزی 8 ساعت کار 24 میگیره

حقوقا واقعا کمه

ولی دیگه لااقل معلما نصف سالو بیکارن

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
مگه از اول نمیدونستن حقوقش همینقدره

سال ۹۷ حقوق معلم های تازه کار ۱۵۰۰ بود

طلا بالاترین قیمتش توی اون سال ۳۰۰ هزار بود یعنی ۴ گرم طلا

الان یه گرم هم نمیشه

مگه دیونست کسی بمونه

الان یه مهندس تازه کار هم با روزی 8 ساعت کار 24 میگیرهحقوقا واقعا کمه ولی دیگه لااقل معلما نصف سالو ...

در ماه ۲۰ روز سر کار تازه اگ مناسبت رسمی تعطیلی نباشه

۳ ماه تابستون بی کار ولی حقوق بگیر

آخر سرم ک بازنشسته میشن یک پول درشت میگیرن کیف میکنن

الان یه مهندس تازه کار هم با روزی 8 ساعت کار 24 میگیرهحقوقا واقعا کمه ولی دیگه لااقل معلما نصف سالو ...

ببین شغل های دیگه در طول سال یک ماه مرخصی دارن

و اسفند پاداش یک ماه حقوق بهشون میدن

در واقع دو ماه اینا هم حقوق بیشتر میگیرن

و رفاهیاتی که بقیه دارن و اموزش و پرورش نداره

رفتاهیات بازگشایی مدارس برای معلم ۳ م

بانک ها ۲۰ م

من که دارم میام بیرون دغدغه مالی هم ندارم ولی جامعه اموزشی خراب کردن

مگه از اول نمیدونستن حقوقش همینقدره

حقوق باید باتوجه به شیب تورم تغییر کنه یا دست کم نزدیکش باشه.با ۱۹ سال سابقه۲۰تومن خوب نیست انصافا

۱۹سال پیش وارد ارگان شده میتونسته راحت پس انداز کنه الان پول کرایه ام نمیشه

در ماه ۲۰ روز سر کار تازه اگ مناسبت رسمی تعطیلی نباشه۳ ماه تابستون بی کار ولی حقوق بگیرآخر سرم ک باز ...

تازه روزی 4 ساعت سرکارن :)

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
ببین شغل های دیگه در طول سال یک ماه مرخصی دارنو اسفند پاداش یک ماه حقوق بهشون میدندر واقع دو ماه این ...

اتفاق رفاهیات معلمارو بقیه ندارن

شما واقعیت بازار کارو برو ببین

همه جا حقوقا همینه

تازه توی صنعت کارخونه های کوچیک ممکنه کمتر از 24 تومن که پایه س هم بدن

فقط کارخونه های بزرگ حقوقای بالا میدن که اونقدر الودگی محیطی و هواشون زیاده که نمیصرفه ادم بره

مثل شرکت مس و فولاد و کارخونه لاستیک و....

اینا اینقدر الوده س فضاشون که ریه ادم و جسمادم داغون میشه

اتفاق رفاهیات معلمارو بقیه ندارنشما واقعیت بازار کارو برو ببینهمه جا حقوقا همینهتازه توی صنعت کارخون ...

جز تعطیلی تابستون چه رفاهیاتی؟که اونم در طول سال دیگه حق مرخصی ندارن جزو رفاهیات نیست