2777
2789
عنوان

دزدی شد ازم

107 بازدید | 10 پست

سلام

امیدوارم همچین اتفاقی براتون پیش نیاد ولی با دیدن تاپیک دزدی و کشتن ادم برای طلا خواستم بگم خواهشا تو خیابون و مترو حواستون رو جمع کنید

و تا جای ممکن گوشی در نیارید

اگه هم میخواید تلفن صحبت کنید ۳-۴ یه ایرپاد بگیرید با اون صحبت کنید نه با گوشی

من خودم حدودا ۳ هفته قبل گوشیمو تو خیابون ازم زدن

آیفون بود

موقعی که بیرون منتظر بودم اسنپ بیاد و اسنپ بهم زنگ زد که کجایی لوکیشنت درست نیفتاده همون موقع داشتم با تلفن صحبت میکردم موتوری گوشی رو ازم زد

تجربه شد اصلا تو خیابون گوشی در نیارم نهایت مجبور شدین برید داخل مغازه ای چیزی کارتون با گوشی رو انجام بدین بعد برید خیابون

تو مترو و اینام که اصن روزی ۱۰۰ تا کیف خالی میکنن خیلی مراقب باشید

بله واقعا شرایط بدی شده هر چقدر فقر و نداری بیشتر بشه دزدی و جرم هم بیشتر میشه خدا الهی اهلشون کنه خیلی بده دزدی باید خیلی مراقب بود

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان منم مدت ها پیش کیفشو زدن ولی کیفشو ول نکرده بود کلی با موتور کشیده بودنش لباساش پاره شد بود اما نتونستن کیفشو ازش بگیرن داخل کیفش طلای دختر خاله هام بود اگه میبردن واقعا اون موقع بدبخت میشدیم

🫠🐈

مامان منم مدت ها پیش کیفشو زدن ولی کیفشو ول نکرده بود کلی با موتور کشیده بودنش لباساش پاره شد بود ام ...

نباید مقاومت کنن خطرناکه یهو چاقو در میارن

ملت گشنه و وحشی شدن برا ۱۰ تومنم چاقو میزنن بترسید

فقط کاری که کنید خودتون طلا خصوصا چیزی که به چشم بیاد نندازید بیرون

نباید مقاومت کنن خطرناکه یهو چاقو در میارن ملت گشنه و وحشی شدن برا ۱۰ تومنم چاقو میزنن بترسید فقط کا ...

مامان من اون موقع اصلا یادش نبوده طلای دخترخاله هام توی کیفشه بعدش که دیگه از دستشون نجات پیدا کرده بود پلیس اینا اومده بودن کیفش باز کرده بود فهمیده بود طلا داخلش بوده

🫠🐈

نباید مقاومت کنن خطرناکه یهو چاقو در میارن ملت گشنه و وحشی شدن برا ۱۰ تومنم چاقو میزنن بترسید فقط کا ...

دیگه ادم نمیتونه زندگی نکنه که

اخه این شد زندگی که از تلفن دست گرفتن بترسی؟

باید ری.د توی این زندگی

دیگه ادم نمیتونه زندگی نکنه که اخه این شد زندگی که از تلفن دست گرفتن بترسی؟باید ری.د توی این زندگی

میدونم چی میگید ولی خب تجربه خیلی بدیه

و حداقلش میشه یکم احتیاط بیشتر کرد که ریسک دزدی بیاد پایین

مثل همین کخ تو خیابون گوشی در نیارین و تو مغازه نهابتا کار واجب انجام بدین

یا تلفن هارو با ایرپاد جواب بدین