2777
2789

دوستم مهم نیست ولی پارتنرم همچین کاری بکنه دیگه پارتنرم نیست که آشغال دم درا

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سینگلم ولی پارتنرم که هر دلیلی هم بیاره بازم قانع کننده نیست

ولی رفیقم ازش میپرسم شاید حوصله نداشته شاید سرش شلوغ بوده شاید از چیزی ناراحت بوده

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..خدایی فکرشو میکردین یه روزی با کسی که نمیشناسیمش درد دل کنیم؟؟ 🙃وطن روح من هموطن جان من:)🕊🩷

زنگ میزنم ببینم چرا اینجوریه🫥

موافقم

بهترین اقدام قبل از هر قضاوتی اول اینه که به طرف فرصت بدهیم تا با پیام یا زنگ ببینیم چه خبر بوده

شاید واقعا مسئله خاصی بوده که ما ازش بی خبریم و طرف مقابل مون رو درگیر کرده

یا طرف مقابل خواسته ما رو امتحان کنه

اینجا مورچه خانم تنها در جستجوی گفتگویی منطقی و بهره مندی از تجربیات شماست. از توهین، حواشی، دوقطبی و بحث های بی حاصل به دورم. چرا که معتقدم کلام نیکو آینه شخصیت است. لطفا با کلام محترمانه حرمت گفتگو را نگه داریم. سپاس از درک شما.

آره والاشاید براش مشکلی پیش اومده

واقعا

برای دیگران آنچه را بپسندیم که برای خودمان می پسندیم

زندگی به اندازه کافی چالش هایی داره که راحت میشه از برخی مسائل صبورانه عبور کرد

یا نهایتا بعد از چندین مورد و نتیجه گیری قطعی، سعی کنیم مشکل رو در زمان و با روش مناسب حل کنیم

اینجا مورچه خانم تنها در جستجوی گفتگویی منطقی و بهره مندی از تجربیات شماست. از توهین، حواشی، دوقطبی و بحث های بی حاصل به دورم. چرا که معتقدم کلام نیکو آینه شخصیت است. لطفا با کلام محترمانه حرمت گفتگو را نگه داریم. سپاس از درک شما.

موافقم بهترین اقدام قبل از هر قضاوتی اول اینه که به طرف فرصت بدهیم تا با پیام یا زنگ ببینیم چه خبر ب ...

مخالفم اگر براش مهم بودم لاقل ی پیام کوچیکی میداد و خبرم میکرد

ادمی که دوسم داره دوری ازم رویجایی نمیتونه دووم بیاره و پیام میده ولی این نداده پس براش مهم نیستم