2777
2789
عنوان

درد و دل ازدواج

94 بازدید | 32 پست

من سنم رفته بالا و هنوز ازدواج نکردم

حتی تا این سن رابطه ای هم تجربه نکردم چون اصلا اهلش نبودم و معتقد بودم تو زندگی فقط یک عشق وجود داره و اون منو پیدا میکنه و ازدواج میکنم تا آخر عمر به خوبی و خوشی زندگی می کنیم

همه چیز تو زندگیم زنجیره وار بهم وصل بود و عین دومینویی که بهش میزنی و خراب میشه پشت سر هم یه چند سال از زندگیم تلف شده از همه جهت و نمیدونم تا کی ادامه دار هست

هر جا میرم امکان نداره یکی ببینم و نگه آخی مجردی!؟چرا ازدواج نمیکنی

خواستگار هم داشتم ولی واقعا اصلا با معیارای من جور نبودن،میدونم احتمالا اگه باهاشون جور میشد خوشبخت نمیشدم،از ازدواج نکردن میترسم و از ازدواج بد کردن وحشششششت دارم

از لحاظ قیافه و تحصیلات وخانواده متوسط رو به بالا هستم ولی اصلا سر و زبون ندارم،خیلی هم بی اعتمادبنفسم،اصلا هم سیاست و درایت ندارم متاسفانه نه خودم نه خانوادم

خیلی حس بدی دارم،حس میکنم این چیزا شانسیه و من اقبالی ندارم

نمیدونم باید برای زندگیم چیکار کنم!

والا ما که سیاست و سر زبون و اعتماد به نفسم داریم همینیم کسی نمیاد بگیرتمون به این چیزا نیست به شانسه

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این که شانس خیییییلی مهمه رو واقعا قبول دارم واقعا مهم ترینه

آره بابا حالا چند سالته که میگی سنم رفته بالا؟

عشق توی هر سنی ممکنه بیاد سراغ آدم اصلا فکر نکن دیرهبعدم سرکار میری؟ توی جامعه هستی؟

نه اصلا تو جامعه نیستم،سر کار هم نمیرم،حتی فضای مجازی هم نیستم😐

ولی قبلا دانشگاه هم میرفتم مورد مناسبی نبود برام

به قول خودت ازدواج خوب مهمه وگرنه ازدواج کردن که کاری نداره بعضی از ادما وقتی باهاشون ازدواج میکنی انگار تنها تر میشی انگار وقتی مجردی با خودت میگی کسی رو ندارم و امیدی داری برای داشتنش ....ولی وقتی ازدواج کنی و طرف درست نباشه دیگه هم امیدی نداری مثه مجردی ....و هم تنهاییش بدتره ....چون کسی هست ولی نیست

نزدیک ۲۷ دوست دارم نامزد کنم حداقل توی همین۲۶

نه سنت زیاد نیست الان دیگه تا ۳۵ جا داره

ولی خب هرچی زودتر باشه بهتره منم ۲۶ ام ولی حتی نزدیک به ازدواجم نیستم خواستگار اصلا ندارم قیافمم شبیه یچه هاست چشم کسی رو نمیگیره

نه اصلا تو جامعه نیستم،سر کار هم نمیرم،حتی فضای مجازی هم نیستم😐ولی قبلا دانشگاه هم میرفتم مورد مناس ...

خب یکی از راه های پیدا شدن خواستگار خوب که با معیارات بخوره اینه تو یه محیط کاری با هم آشنا بشین

اگر شرایطشو داری حتما برو سراغ کار

من 38 سالگی ازدواج کردم درسته که شانس مهمه ولی خودتو یا بالا بکش یا توقعتو بیار پایین

من میبینم اطرافم که طرف از لحاظ تحصیلات و قیافه و خیلی چیزای دیگه ازم پایینتره البته همه به نظرم محترمن و لایق بهترین ها،و ازدواج خوبی کرده ناخواسته توی ذهنم مقایسه میکنم که مثلا اگه با این خواستگارم ازدواج کنم چقدر پایینتره مگه من چی کم دارم،یا جلو دوستام و خانواده زشته آخه اونا ازدواجشون سطح بالا بوده

به قول خودت ازدواج خوب مهمه وگرنه ازدواج کردن که کاری نداره بعضی از ادما وقتی باهاشون ازدواج میکنی ا ...

دقیقا میفهمم چی میگی عزیزم،این یکی از بزرگ ترین ترسای زندگیمه که نکنه ازدواج کنم و پشیمون بشم