2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
خودم همه آزمایش ها رو دادم ولی شوهرم نه متاسفانه فک میکردیم خیلی سالمه

مشکل انعقادی نداری؟غلظت خون ؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من دو تا سقط و یه مرده زایی دارم

گاهی سقط هیچ علتی نداره ،گاهی به خاطر مشکلات ژنتیکی خود جنین هست که موقع تقسیم سلولی جنین پیش میاد ،گاهی به خاطر کیفیت پایین اسپرم یا تخمک هست

حتما همسرت آزمایش اسپرم انجام بده و حتما dfi اسپرم رو هم از دکتر بخواین که بررسی کنه ،بهتره تو مراکز ناباروری انجام بشه چون به هر حال دقیق تر از جاهای دیگه هست ، اگه تهرانید مرکز ناباروری ابن سینا انجام بدید همونجا هم بهترین متخصص های اورولوژ رو دارن میتونید جواب رو بهشون نشون بدید

برای تقویت اسپرم و تخمک حتما از سه ماه قبل از اقدام باید خودتون رو تقویت کنید، اسیدفولیک ،ویتامین ای دوز ۲۰۰ یک روز درمیان ،ویتامین سی ،کوکیوتن ۱۰۰ برای همسرت و کیوتن ۳۰ برای خودت به صورت روزانه ،زینک مخصوصا برای همسرت، امگا ۳ دو سه روز در هفته بخورید

همسرت از حمام داغ و شست و شوی با آب داغ پرهیز کنه ، تخلیه منظم یک روز در میان یا نهایت دو روز در میان برای تولید اسپرم سالم لازمه،همسرت شلوار تنگ نپوشه و بیضه ها رو خنک نگه داره، ما به توصیه دکتر، کمپرس سرد میزاشتیم رو بیضه ها

مصرف میوه و سبزی تازه رو بیشتر کنید ، میوه ها و سبزی های قرمز رنگ مثل انار،توت فرنگی ،گوجه فرنگی ،کلم قرمز و ... سرشار از آنتی اکسیدان هستن و عالی هستن برای سلامتی تخمک و اسپرم

خودتم حتما پیاده روی داشته باش ، آهنگ بزار برقص و شاد باش،

چیزای گرم بخورید مثل زنجبیل ، خرما، مغزیجات

انشاالله این بار هم به راحتی باردار بشید و یه بارداری موفق رو پشت سر بزارید

من دو تا سقط و یه مرده زایی دارمگاهی سقط هیچ علتی نداره ،گاهی به خاطر مشکلات ژنتیکی خود جنین هست که ...

عزیزم ممنونم از توضیحات خیلی خوبتون

بعد سقط قبلی همه اینها رو بجز آزمایش اسپرم همسرم انجام میدادم و استفاده میکردم ، ورزش میکردم و ... اما چشم اینبار پیگیر تر میشم

شما چطور شد موفق شدید بعد اون تجربه های تلخ ؟ الهی که هر چی از خدا بخواهید بهتون عنایت بشه