من یه بچه دارم اما بعدش یکبار تو جنگ باردار شدم و خودم از ترس زیاد بخاطر انفجار در درد زیادی گرفتم که قلبش خیلی ضعیف زد و با سختی خونریزی زیاد تو بیمارستان سقط شد ، دومی رو بعد یک عالمه آزمایش و دارو باردار شدم همون اولش دکتر گفت هماتوم داری و شیاف داد و آمپول دور ناف اونم الان رفتم سونو متاسفانه دکتر میگه صدای قلب نشون داده نمی سه خیر سرم شیش هفته و شیش روز رفتم رشدش هم یک هفته کمتره, اگر تجربه مشابه دارید بعد کجا رفتید چیکار کردید چه دکتری خواهش میکنم بگید من داغونم داغون .... الهی که خیر ببینید هر کسی که بیاد و حرف بزنه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تجربه ای ندارم عزیزم ،ولی برای آرامشت صلوات فرستادم ،ان شاالله هر چی صلاحته همون بشه
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
ممنونم عزیزید ، همیشه تو هر مرحله ای خدا و ائمه رو نزدیک میدیدم ولی الان حس میکنم تنهایی تنهام
احساس ناامیدی رو شیطان میزاره تو قلبت ،با خدا معامله کن ،بگو راضیم به رضای تو ،بعد دستتو بزار رو شکمت و آیت الکرسی بخون هر بار که آشفته بودی همین کار رو کن ،آرامش میگیری ،استرس این وضعیت رو بدتر میکنه و شما خیلی خیلی روحیه حساسی داری باید توجه کنی که در وهله ی اول اروم باش ،نفس های عمیق بکش توکلت به خدا باشه گلم
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس
احساس ناامیدی رو شیطان میزاره تو قلبت ،با خدا معامله کن ،بگو راضیم به رضای تو ،بعد دستتو بزار رو شکم ...
قربون خدا برم قبلی که بخاطر جنگ اونجوری شد گفتم خدایا یکم از درد دل مادرهایی که جیگر گوششون رو از دست دادن تو جنگ چشیدم .... شکر کردم و افتادم به آزمایش دادن و دارو و دکتر .... این سری هم چشم میگم خدایا امتحان سختی بود و هست ولی راضیم به رضات
قربون خدا برم قبلی که بخاطر جنگ اونجوری شد گفتم خدایا یکم از درد دل مادرهایی که جیگر گوششون رو از دس ...
🫂