2777
2789
عنوان

سقط مکرر

131 بازدید | 18 پست

مامان ها خواهش میکنم تجربه دارید بیاید لطفا

من یه بچه دارم اما بعدش یکبار تو جنگ باردار شدم و خودم از ترس زیاد بخاطر انفجار در درد زیادی گرفتم که قلبش خیلی ضعیف زد و با سختی خونریزی زیاد تو بیمارستان سقط شد ، دومی رو بعد یک عالمه آزمایش و دارو باردار شدم همون اولش دکتر گفت هماتوم داری و شیاف داد و آمپول دور ناف اونم الان رفتم سونو متاسفانه دکتر میگه صدای قلب نشون داده نمی سه خیر سرم شیش هفته و شیش روز رفتم رشدش هم یک هفته کمتره, اگر تجربه مشابه دارید بعد کجا رفتید چیکار کردید چه دکتری خواهش میکنم بگید من داغونم داغون .... الهی که خیر ببینید هر کسی که بیاد و حرف بزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجربه ای ندارم عزیزم ،ولی برای آرامشت صلوات فرستادم ،ان شاالله هر چی صلاحته همون بشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

قلبش یکم صبرکن دوستم نه هفته قلب بچه اش تشکیل شد

رشدش عقبه عزیزم نمیدونم منم هفت هفته ام

رفتم سونو گفت ریزه سنش مشخص نمیشه

گفت ان تی بیا حتما ببینمش

نگرانم منم

چهدمیشه کرد صبرکن خواهر

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

تجربه ای ندارم عزیزم ،ولی برای آرامشت صلوات فرستادم ،ان شاالله هر چی صلاحته همون بشه

ممنونم عزیزید ، همیشه تو هر مرحله ای خدا و ائمه رو نزدیک میدیدم ولی الان حس میکنم تنهایی تنهام

ممنونم عزیزید ، همیشه تو هر مرحله ای خدا و ائمه رو نزدیک میدیدم ولی الان حس میکنم تنهایی تنهام

احساس ناامیدی رو شیطان میزاره تو قلبت ،با خدا معامله کن ،بگو راضیم به رضای تو ،بعد دستتو بزار رو شکمت و آیت الکرسی بخون هر بار که آشفته بودی همین کار رو کن ،آرامش میگیری ،استرس این وضعیت رو بدتر میکنه و شما خیلی خیلی روحیه حساسی داری باید توجه کنی که در وهله ی اول اروم باش ،نفس های عمیق بکش توکلت به خدا باشه گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

احساس ناامیدی رو شیطان میزاره تو قلبت ،با خدا معامله کن ،بگو راضیم به رضای تو ،بعد دستتو بزار رو شکم ...

قربون خدا برم قبلی که بخاطر جنگ اونجوری شد گفتم خدایا یکم از درد دل مادرهایی که جیگر گوششون رو از دست دادن تو جنگ چشیدم .... شکر کردم و افتادم به آزمایش دادن و دارو و دکتر .... این سری هم چشم میگم خدایا امتحان سختی بود و هست ولی راضیم به رضات

شوهرت ازمایش اسپرم و سنو واریکوسل بده حتما چون اینا بچه رو ضیعف میکنن خودتم ازمایشات مربوز به سقط ای ...

خودم همه آزمایش ها رو دادم ولی شوهرم نه متاسفانه فک میکردیم خیلی سالمه

قربون خدا برم قبلی که بخاطر جنگ اونجوری شد گفتم خدایا یکم از درد دل مادرهایی که جیگر گوششون رو از دس ...

🫂