2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورشو نفهمیدم 😂😐

لطف خدا در نزد مردم مقام و موقعیتی مناسب یافته ای. اخلاق نیک تو و لطف و صفای باطنی ات تو را بر دیگران برتری بخشید. اکنون حیف از تو با این دل پاک و صادق نیست که با دوستان ناباب همنشینی می کنی؟ از این افراد بر حذر باش که موقعیت و شأن تو را به خطر می اندازند.

«گاهی آدم از همهچیز فاصله میگیرد، نه چون چیزی برای گفتن ندارد، بلکه چون دیگر حوصلهی توضیح دادن خودش را به هیچکس ندارد. بعضی سکوتها انتخاب نیستند؛ نتیجه تمام حرفاییاند که شنیده نشدن.»

دعا بگیره عزیزم دعات کردم خیلی زیادددددد

میشه بگین نتایج که نیمه دوم آبان ماه میاد من فرهنگیان قبول میشم واقعا لطف میکنی جواب بدی

من یه گوگولی مگولم تو یه گوگولی مگولی ماهمه گوگول مگولیم✨🗿

شغلش چیه خصوصیاتش میگی بهم اها خانوادم میگن فقط فرهنگیان:)

شغلش خوبه دستش ب دهنش میرسه

خصوصیات اخلاقی درک بالایی داره یکمی مغروره خوانواده دوست ولی وقتی عصبی بشه یا خداس

ولی آدم خوبیه در کل

قد متوسط اندام متوسط رو ب چاقی چهره ب دل نشین

خودت علاقه زیاد نداری واسه هنری بری خوبه

شغلش خوبه دستش ب دهنش میرسهخصوصیات اخلاقی درک بالایی داره یکمی مغروره خوانواده دوست ولی وقتی عصبی بش ...

ببخشید عزیزم شما میتونید برای من فا ل بگیریددددد خواهش میکنم دعاتون میکنم دعاهام بگیرنننن نیتم اینه امسال نتایج نهایی که نیمه دوم آبان میخواد بیاد من فرهنگیان قبول میشم واقعا لطف میکنید

من یه گوگولی مگولم تو یه گوگولی مگولی ماهمه گوگول مگولیم✨🗿

شغلش خوبه دستش ب دهنش میرسهخصوصیات اخلاقی درک بالایی داره یکمی مغروره خوانواده دوست ولی وقتی عصبی بش ...

بچم متولد کدوم ماه میشه طبیعی یا سزارین

لطفا برای رسیدن به حاجتم اگر دوست داشتین یه دونه صلوات بفرستید🩷🌷بوس

متولد چ ماهی ام یا لباسم چه رنگیهبرمیگرده؟

لباست مشکی متولد زمستون

به دلیل قانون جدید حذف تاپیک فقط تاپیک های قفل شده میزنم که خودم بتونم پاک کنم....خاستی چیزی بهم بگی تاپیکای بازم هست💗

میشه بگی بچم متولد چه ماهی هست طبیعی میشه یا سزارین

لطفا برای رسیدن به حاجتم اگر دوست داشتین یه دونه صلوات بفرستید🩷🌷بوس