2777
2789
بوس بهت اینم رلم اینا نیست میخواستن برای آشنایی بیان خونه هفته قبل اما نمیدونم چرا نیومدن...ازدواجم ...

ازدواج رو فکر نکنم

قد متوسط رو به بلند یا بلند

موهای لخت مشکی

ته ریش داره

یکم بازو هم داره فکر کنم

چاق لاغری هم متوسط

ب شدت مغروره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج رو فکر نکنم قد متوسط رو به بلند یا بلند موهای لخت مشکی ته ریش داره یکم بازو هم داره فکر کنم چ ...

وای اره درسته عشقم

قرار بود برای آشنایی بیان خونه اما نمیدونم چرا نیومدن ...

درمورد ازدواجم چی حس میکنی شغلش اینا

من خودم فرهنگیان اصلا نمیارم؟

آره آره🥲💓

قبول کن درخواست مو

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

راست

فال تو مگر برلب آبی که به هوس بنشینی

«گاهی آدم از همهچیز فاصله میگیرد، نه چون چیزی برای گفتن ندارد، بلکه چون دیگر حوصلهی توضیح دادن خودش را به هیچکس ندارد. بعضی سکوتها انتخاب نیستند؛ نتیجه تمام حرفاییاند که شنیده نشدن.»

وای اره درسته عشقم قرار بود برای آشنایی بیان خونه اما نمیدونم چرا نیومدن ...درمورد ازدواجم چی حس میک ...

یه حرفی شنیدن پشیمون شدن

ازدواجت تا یه سال دیگه احتمالا با یه فرد خوبی که ب دلت میشینه

فرهنگیان احتمالش کمه ولی چیز دیگه بخای بری خوب میاری

یه حرفی شنیدن پشیمون شدنازدواجت تا یه سال دیگه احتمالا با یه فرد خوبی که ب دلت میشینه فرهنگیان احتما ...

به نظر شما کار دانشگاهم درست میشه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟