2777
2789
عنوان

شوهر مودی

157 بازدید | 24 پست

دیروز عصر اومدیم با شوهرم و بچه هام خونه مامانم

قبلش تو خونه سر مسایل مادی دعوامون شده بود وجر وبحث داشتیم

اینجا باز بحثشو باز کرد من نمیخواستم مامان ااینا بفهمن

اونم میدونه حساسم به اینکه اختلافامونو همه بدونن،ازوقتی فهمیده این حساسیتمو بیشتر سواستفاده میکنه

خونه مامانم بحثو بازکرد بعد عصبانی شد و زد تو سرش پیش مامانم ورفت ومن ودوتا بچه هام موندیم

ازدیروز نه زنگ زده نه اومده

توخونه هم زود عصبانی میشه و گاها دست روم بلند میکنه مامانمم چون بعضی کاراشو این انجام میده تو رودرواایسی چیزی بش نمیگه

خیلی پررو شده

توروخدا راهنمایی کنید

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بزن به بی حیایی دست پیش بگیر طلبکار باش دیده با اینکارا بیشتر میترسی داره تندروی میکنه. زنگ زد طلبکاری حرف بزن مثلا بگو مهمونی ام رفتم بیرون بگردم و ... طوریکه انگار عین خیالت نیست که اونجا موندین و سراغت نگرفته

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

این چیزایی که گفتی یبار تو پیج یه مشاور راجبش خوندم ،

نمیخوام بگم بیماره شوهرت

ولی این ویژگی هاش انگار ی اختلال دارن ،

اسمشو یادم نیست واقعیتش

خودشیفته ی چی چی بود 😅

بزرگترین هدیه ای که میتوانی به جهان بدهی نسخه ی اصیل و ارزشمند خودت است💎🤍🫧