2777
2789
عنوان

شوهر مودی

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 24 پست
اتفاقا خوبه که خونه ی مامانت این بحث شده. به جای اینکه خدای نکرده تو رو بزنه خودش رو زده. ولی چه راه ...

افسردم کرده اعتماد بنفسمو گرفته

باسیلی صورتمو سرخ نگه داشتم

تو خودم ریختم همه چی رو

خیلی سوزوندتم

چجوری بسوزونمش؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلی پرروعه میاد دم در

خب بیاد چه بهتر

منظور من اینه که وقتی زنگ زد یا اومد طوری رفتار کنی که انگار نه انگار که شما رو اونجا گذاشته و با خودش نبرده است بالعکس انگار که وقتی اون نبوده و شما هم تو خونه اون نبودین خیلی بهتون خوش گذشته و مهمونی رفتین یا بیرون و گردش رفتین

بگذارید ببینه که این روش درستی نبوده و در نهایت چیزی عایدش نشده جز پشیمانی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

افسردم کرده اعتماد بنفسمو گرفتهباسیلی صورتمو سرخ نگه داشتمتو خودم ریختم همه چی روخیلی سوزوندتمچجوری ...

عزیزم از سوزوندن اون چی گیرت میاد؟ یه دو روز خونه ی مادرت بمون. یکم آرامش بگیر. یکم نفس بکش. یکم صبر کن. الان اینکه توی خونه مادرت بحث رو پیش کشیده تو رو سوزونده؟

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

خب بیاد چه بهتر منظور من اینه که وقتی زنگ زد یا اومد طوری رفتار کنی که انگار نه انگار که شما رو اونج ...

اونوخ عادت میکنه به این کارش

من میخوام بدنم چجوری یه درس حسابی بدم بهش

اینطوری که شما میگی یعنی اینکه من بی تفاوتم به این قهر کردناش وبهم برنخورده

اونوخ عادت میکنه به این کارشمن میخوام بدنم چجوری یه درس حسابی بدم بهشاینطوری که شما میگی یعنی اینکه ...

چرا انقدر مقاومت میکنی😑 ببین من میگم بیمحلی کن وقتی هم اومد یه طوری نشون بده که انگار به من خیلی هم خوش گذشته اونی که بیشتر سوخته تو بودی نه من. درس حسابی چی میتونه باشه توقع داری بهت بگیم برو مهریتو بزار اجرا یا ازش شکایت کن؟؟؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

رفت وامده اینجا نمیخوام خواهرام و سوهرشون بفهمن

عزیزم.. می فهمم. به مامانت هماهنگ کن بگو همسرت رفته سفر چند روز رفتی اونجا. به خودت فشار نیار. خوشبختی واقعی تو خیلی مهم تر از نظر خواهرات و شوهرهاشون در مورد زندگی شماست. تو اینقدر ظاهر برات مهمه که باطن رو فدا کردی.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

عزیزم.. می فهمم. به مامانت هماهنگ کن بگو همسرت رفته سفر چند روز رفتی اونجا. به خودت فشار نیار. خوشبخ ...

خب بعدش چی..

حالا گیریم دوروز بعد اومد دنبالم بعدش چی

چجوری بااین دل پراز کینه باهاش زندگی کنم

چجوری خودمو اروم کنم

چرا انقدر مقاومت میکنی😑 ببین من میگم بیمحلی کن وقتی هم اومد یه طوری نشون بده که انگار به من خیلی هم ...

خب بعدش چی..

حالا گیریم دوروز بعد اومد دنبالم بعدش چی

چجوری بااین دل پراز کینه باهاش زندگی کنم

چجوری خودمو اروم کنم