2777
2789
عنوان

صبح شوهرم

194 بازدید | 13 پست

صبح زود بود داشت میرفت سر کار. گفت پاشو بارون. گرفته منم. چشام. باز نمیشد اینقدر خوابم میومد گفتم. لباس هارو جمع کن خیس نشه. بعد برو. اونم. شروع کرد زر زر زدن خودت پاشو وظیفه تو. منم. پاشدم جمع کردم ولی حسابی شستمش. عوضی رو. الآنم از صبح خوابیدم حتی نهار نذاشتم. اومد دید. هیچی نگفت. من دیشب تا دیر وقت مشغول کار بودم خونه تکونی

موقع سرکار رفتن همسرم حتما بیدار میشم و راهیش میکنم.

خیلی بهش برمیخوره اگه نکنم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه میخوا بره کوه جابه جا کنه

مگه ما بیدارشیم کوه جابجا میکنیم؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است