2777
2789
عنوان

حاجت‌ ‌

119 بازدید | 18 پست

بچه ها میشه بگید برای حاجت روایی چیکار کنم؟

چه نذری بکنم؟چه ختمی و بردارم و چه نمازی بخونم و......

اونایی و بگید لطفاً که برای خودتون جواب داده

براتون دعا میکنم تروخدا بگید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خداروشکر مرسی عزیزم فقط چجوریه؟

وضو بگیر ایت الکرسی بخون هدیه کن به امام حسین و امام زمان

بعد نیت کن که حاجتم ....... هست و براورده که شد به تعداد فلان عدد بسته ی نمک از مغازه میخرم و میدم ب کسی که نیاز داره.

بعد برو یه مغازه هر تعدادی ک نذر کردی نمک بخر یا خودت بده ب کسی یا ب صاحب مغازه بگو هرکس اومد نمک خواست از سمت من بهش بده و بگو نذر هست.

استارتر های عزیز لطفا وقتی براتون نظر میذاریم حداقل لایک کنید متوجه شیم با دیوار صحبت نکردیم😑

میشه توضیح بدید برا چه حاجتی بود و چ کردین

به ی شر خیلی بد گرفتار شده بودم نه راه پس داشتم نه راه پیش.. حالم خیلی بد بود توی یه هفته آب شدم..

این نذر رو کردم و حل شد خداروشکر.برای استارتر توضیح دادم تازه پست بالاییمو بخون

استارتر های عزیز لطفا وقتی براتون نظر میذاریم حداقل لایک کنید متوجه شیم با دیوار صحبت نکردیم😑

آها بعد اینکه حاجتم برآورده شد بخرم نمکو دیگه؟

اره

حتما توی نیتت بگو که موقعی حاجتروا شدم نذرمو ادا میکنم