2777
2789
عنوان

تریلی عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 75 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بقران نکن به پیر پیغمیر همش صرره وشب نخابی من ۱۰۰کیلو بودم و ۱۹۰قد الان داقون شدم فشار قند خون نابود ...

پولم ندارم بی تاثیر نیست

میگم پیر شدم با یه راننده خانوم تریلی یه سفر چند روزه برم این عشق تریلی از دلم دربیاد

بسلامتی دلت پره منم از کارای خونه مینالم پس تریلی رو از ذهنم پاک میکنم میچسبم به غذا درست کردن وب ...

اوو چقدر تو جادها خابیدم سر خرابی تو مرزا توبرف بارون گرما نمی ارزه عمری ک بخاد پای تریلی بگذره بدرد نمیخوره

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

پولم ندارم بی تاثیر نیست میگم پیر شدم با یه راننده خانوم تریلی یه سفر چند روزه برم این عشق تریلی از ...

واسه یکی دوبار برو ولی این شغل و انتخاب نکن

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

اوو چقدر تو جادها خابیدم سر خرابی تو مرزا توبرف بارون گرما نمی ارزه عمری ک بخاد پای تریلی بگذره بدرد ...

همه از شغلهاشون مینالن

حتی کارمندا که سنگین ترین چیزی که بردارن خودکاره

ولی یه قول شما سختی زیاد دارن

اونم مدل ۵۴ من ی ماک RDخریدم ۴۷۰۰الان ۷تمن نمیدمش مدل ۷۱ایران

عه ماک چندتا دنده داره عمو؟

اسم کاربریم palang_cheshm_ghashange هست🎀 پارتنرم بهم این لقبو میده؛) یه زید خیلی خوشگل و گاو دارم حیحی🥹 میکاپ آرتیست ( سوالی داشتید میتونید ازم بپرسید 🌷🐥)