2777
2789
عنوان

تریلی عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 75 پست
همه از شغلهاشون مینالن حتی کارمندا که سنگین ترین چیزی که بردارن خودکاره ولی یه قول شما سختی زیاد د ...

همش بایدالتماس بکنی کرایه هم نمیدن

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

همیشه دوست داشتم با یه راننده تریلی در مورد تریلی حرف بزنم دستت درد نکنه ذوقمو خوب کور کردی 😂

من صلاحت میخام بخدا نرو دور تریلی زهرماره

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شا الله ۱۸ چرخش کنی

خدانکنه ۱۸چرخ دوباره کرم خط بیرون منو میگیره استهلاکش هم خیلیه همین ده چرخ روزی ۵تمن هم کار کنم لااقل شب خونه خودمم شکر

من صلاحت میخام بخدا نرو دور تریلی زهرماره

چشم

یبار تو جاده بودیم یه راننده خاور کنار زده بود داشتن گازوییل ماشین رو مینداختن تو دبه یکی گفت اینا راننده هستن گازوئیل ماشین رو میدزدن صاحب بیچارش

۵تا گیربکس ۴تا کمک میشه ۵ضربدر ۴ میشه ۲۰

آها مرسی

اسم کاربریم palang_cheshm_ghashange هست🎀 پارتنرم بهم این لقبو میده؛) یه زید خیلی خوشگل و گاو دارم حیحی🥹 میکاپ آرتیست ( سوالی داشتید میتونید ازم بپرسید 🌷🐥)

گازویبل گرونه الان من گازوییل میفروشم کار نمیکنم 😂

مثلاً ماهانه چند درآمدش میشه

اسم کاربریم palang_cheshm_ghashange هست🎀 پارتنرم بهم این لقبو میده؛) یه زید خیلی خوشگل و گاو دارم حیحی🥹 میکاپ آرتیست ( سوالی داشتید میتونید ازم بپرسید 🌷🐥)

چشم یبار تو جاده بودیم یه راننده خاور کنار زده بود داشتن گازوییل ماشین رو مینداختن تو دبه یکی گفت ای ...

گازویبل گرونه الان من گازوییل میفروشم کار نمیکنم 😂