2777
2789
عنوان

تریلی عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 75 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راننده باشی نمیصرفه مال خودت باشه خوبه

راننده بودم شاگرد پدرم بودم شریک بودم.الانم بعد ۳۰سال تونستم ی دهچرخ بخرم خابوندمش و دارم گازوییل شومیفروشم بصرفه تره

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

منظورم قیمت خود تریلی...وگرنه جاده بودن واقعا سخته...واقعا ۳۰سااال؟؟؟؟چند سالتونه؟؟؟

۱۲سالم بود با پدرم رفتم جاده بخدا ۳۰سال عمرمو توجاده ها گذاشتم من ۴۲سالمه

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

اره سختی داره تصادف استهلاک عشقه ا رفته تو دلمون

بله بی خوابیش پدر آدمو در میاره هزار تا بلا سرت میاره

جدا از اون خطر ناکه

جدا از این هیچ وقت خونه نیستی ..تو مراسما و مناسبتها

۳۰سال تو جاده ها ک تموم نمیشدن دنده دادم.پولش گوهه

آقای راننده

اسم کاربریم palang_cheshm_ghashange هست🎀 پارتنرم بهم این لقبو میده؛) یه زید خیلی خوشگل و گاو دارم حیحی🥹 میکاپ آرتیست ( سوالی داشتید میتونید ازم بپرسید 🌷🐥)

راننده بودم شاگرد پدرم بودم شریک بودم.الانم بعد ۳۰سال تونستم ی دهچرخ بخرم خابوندمش و دارم گازوییل شو ...

ده چرخ چنده

اسم کاربریم palang_cheshm_ghashange هست🎀 پارتنرم بهم این لقبو میده؛) یه زید خیلی خوشگل و گاو دارم حیحی🥹 میکاپ آرتیست ( سوالی داشتید میتونید ازم بپرسید 🌷🐥)

راننده بودم شاگرد پدرم بودم شریک بودم.الانم بعد ۳۰سال تونستم ی دهچرخ بخرم خابوندمش و دارم گازوییل شو ...

بسلامتی

دلت پره

منم از کارای خونه مینالم

پس تریلی رو از ذهنم پاک میکنم

میچسبم به غذا درست کردن وبچه بزرگ کردن

پشیمونم نکن😂

بقران نکن به پیر پیغمیر همش صرره وشب نخابی من ۱۰۰کیلو بودم و ۱۹۰قد الان داقون شدم فشار قند خون نابود شدم لاستیک گران سوخت نیست هزینه ها بالا

بقران نکن به پیر پیغمیر همش صرره وشب نخابی من ۱۰۰کیلو بودم و ۱۹۰قد الان داقون شدم فشار قند خون نابود ...

عمو راننده جواب منو ندادی