من ۴ ماه رژیم بودم از ۶۳ رسیدم به ۵۴ پدرم در اومد ، ریزش مو ، اعصاب خراب ، کم تحمل شده بودم ، ولی می ...
مولتی ویتامین بخورررر
من هر بار رژیم میگیرم مولتی ویتامین و زینک میخورم موهام اصلا نمیریزه
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
من نمیدونم ایندفه چرا خیلی کند شده روند کاهش وزنم 😭😭 من از 7 شهریور 3کیلونیم کم کردم😢😢
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
حالا مربی باشگاه میگفت که باید هفته ای 3 کیلو کم کردم😐
سه کیلو که زیاده، یهو میریزه پوستت و صورتت
من دو هفته 3 الی 4 کم میکردم عالی بود... ایندفه نمیدونم چرا اینجوری شدم
قبلا رژیم دکتر کرمانی ام میگرفتم همین دو هفته 3-4کیلو کاهش داشتم
کتو ام گرفتم من، اون که عالییییی بود
به ارزوم رسونده بود منووووو😂 به 59 رسیدم حیف که خیلییی سخت بود برام