2777
2789
عنوان

صبحونه مفصل

149 بازدید | 5 پست

در هفته چهارم بار صبحانه ای قلم باید بخورم وزنمو زیاد نکرده با اونکه پیلاتس میرم وزنم 54 قدم 170 پوست صورتم خیلی عالی شده امتحان کنید البته من زیر نظر پزشک تغذیه ام

ناز پرورده 🌸

من اصلا به صبحانه اهمیت نمیدم بعد اگرم بخوام بخورم ۶ تا لقمه خیلی کوچک مامانم همیشه به من میگه لقمه گنجشک از لقمه تو بزرگ تره بعد این روزها هم به خاطر عوارض داروی کاربامازاپین که میخوام قطعش کنم حالت تهوع دارم همیشه و خیلی غدا نمیخورم

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

من اصلا به صبحانه اهمیت نمیدم بعد اگرم بخوام بخورم ۶ تا لقمه خیلی کوچک مامانم همیشه به من میگه لقمه ...

صبحونه محروم هیکل ریتم زندگیم بهم میخوره صبحونه مهم ترین وعده زندگیته بعد از خواب و رفرش باید به تغذیه ات برسی

ناز پرورده 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبحونه محروم هیکل ریتم زندگیم بهم میخوره صبحونه مهم ترین وعده زندگیته بعد از خواب و رفرش باید به تغذ ...

وای اسم غذا میاد میخواد حالم به هم بخوره اگرم بخوام غذا بخورم یه پنج یا ۶ لقمه کوچک ولی ناهار و شام رو کمی بیشتر از صبحانه میخورم

عزیزم خیلی سخته کاش دکتر تغذیه برای مشکل از اسید معدت باشه

نه من از بچگی این مدلی هستم خیلی خیلی کم غذا هستم بعد دو روز پبش دکتر مغز و اعصاب هم بودم گفت باید تا میتونی غداهای مقوی بخوری و اصلا هم رژیم نگیر ولی من احساس میکنم به خاطر داروهایی که میخورم باشه چون من در طول روز از صبح ناشتا تا شب یکسره دارو دارم میخورم به خاطر بیماری هام بعد الان چندروزه که حالت تهوع دارم به خاطر عوارض داروی کاربامازیپینه فکر کنم اخه دکتر گفته قطعش کن منم فقلا نم نم دارم قطعش میکنم چه میدونمهر چی خدا بخواد