2777
2789
عنوان

لاغری😎☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 196 پست
تو دوماه نه کسی استفاده نکرده من ازمصاحبه ضیایی یادگرفتم ولی تونت هم سرچ کردم ضررنداره خوبم هست خودس ...

اره منم تعریفشو شنیدم دوستمم امتحان کرده.درکنار ورزش و رعایت. غذا چیز خوبیه

من با قاطعيت ميگم اينكارو كن عاليه البته خودم باز ميخوام شروع كنم. من با اب كرفس و اب هويج از٧٣كيلو شدم٦٠ صبح ها ١ليوان همينطور قبل ناهارو شام ١ ليوان البته نبايد غذا زياد بخوري برنج و حذف كن

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با قاطعيت ميگم اينكارو كن عاليه البته خودم باز ميخوام شروع كنم. من با اب كرفس و اب هويج از٧٣كيلو ...

وای چ خوب تویه ماه چندتاکم کردی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ن خب بعداک بخام ازدواج کنم و بچه داربشم چاق میشم میخام لاغرکنم ک اونموقع این بشه وزنم

بابا هیکلت عالیه که من قبل ازدواج خیلی لاغرونحیف بودم یعنی بادمنومیبردولی بااین حال بعدزایمان چاق شدم هرچیم لاغرباشی اگرقرارباشه چاق بشی میشی بستگی به استعدادم داره 

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود
بابا هیکلت عالیه که من قبا ازدواج خیلی لاغرونحیف بودم یعنی بادمنومیبردولی بااین حال بعدزایمان چاق شد ...

چاقی خیلی بده😔😔😔😕😕

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
چاقی خیلی بده😔😔😔😕😕

خیییییلی. ولی خوب من دیدم بعضیابعدزایمان چاق نشدن حالاتومیخوای خودتواذیت کنی که آیاچاق بشی یانه ولکن خواهرهمین ورزشتوبکن همیشه خوش هیکل میمونی بعدزایمانم اگرورزش کنی اصلابدهیکل نمیشی من ازبس کم تحرکم لاغرنمیشم وگرنه غذاازبچه هام کمتره

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود
خیییییلی. ولی خوب من دیدم بعضیابعدزایمان چاق نشدن حالاتومیخوای خودتواذیت کنی که آیاچاق بشی یانه ولکن ...

منم همینم اصلا تحرک ندارم از تخت بلند میشم میرم رو مبل دراز میکشم بعضی وقتا کار خونه

منم همینم اصلا تحرک ندارم از تخت بلند میشم میرم رو مبل دراز میکشم بعضی وقتا کار خونه

منم همینطورونتیجش هم شده نزدیک به ۲۰ کیلواضافه وزن

اره ولی از فردا باشگاه نوشتم میرم

خیلی خوبه حتمابرو تردمیل هم میگن خوبه ولی من خونم خیلی کوچیکه نمیتونم بخرم