2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بعضی ها دیگه لازم دارن

من سنم کمه مشکلی هم ندارم

ولی خیلی دوست دارم ازدواج کنم

رابطه ی عاطفی و عاشقانه برام مهمه

از دوستی هم می ترسم

ثبت نام کردم

اشکالی هم ندارد به نظرم

اینم یه روشه برای خودش

اشکالی نداره حالا دیگه تو خیابون شماره میگیرن دوست میشن اشکال نداره حالا بخواهی ازدواج بکنی چه اشکال ...

این خاله من خیلی با حجابه اصلا با شماره اینا نمیتونه😂معرفی هم چندبار کردن ولی خب خوشمون نیومده

خالم 46سالشه خودش خیاطی میکنه لیسانس زمینشناسی داره خیلی هم با ادب و خدا دوسته

ایشون اسمش در دسته ( و گروه ) حادثه ساز ( یا همون حادثه آفرین ) قرار داره ، اسمشو باید عوض کنه

برای کسی که اسمش در دسته ی حادثه ساز قرار داره :

سوره ها و ادعیه ی شرعی مناسب گشایش بخت ، اعمال شرعی گشایش بخت ، حضور فعال در اجتماع و مراسمای فامیلی و دوستانه ، ثبت نام در سایت های همسریابی ، پیدا کردن پارتنر و ... : ممکنه موثر باشه و به ازدواج منجر بشه اما اینا از اسمش تاثیر میگیره و دوباره اثرات نام حادثه ساز ظاهر میشه و امکانش زیاده که در ازدواج شکست بخوره

اسمشو باید عوض کنه

حتی ممکنه طلسم براش گرفته باشن ( طلسم بستگی بخت ) : سحر ، جادو و طلسم هم فقط و فقط و فقط روی شخصی که اسمش در دسته ی حادثه ساز قرار داره ، روی بقیه ی دسته ها ( دسته ی اشرافی ، دسته ی عرفانی ، دسته ی کم درآمد ) تاثیری نداره