2777
2789

😖دسته ( و مدار و گروه ) ی حادثه ساز ( یا همون حادثه آفرین )

&&&دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی عالی ( حادثه ساز عالی )

&&&دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی معمولی ( حادثه ساز معمولی )

&&&دسته حادثه ساز ؛ طبقه ی متضرر ( حادثه ساز متضرر )

فرقی نمیکنه چه طبقه ای ؛ چون یکی از یکی بدتر و دهن سرویس کن هستن ، منتها در حادثه ساز عالی شدت آسیب و تخریب بیشتره

♦️♦️♦️♦️♦️ کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره : معمولاً در یکی از این حوزه ها شکست میخورن ازدواج یا اشتغال یا سلامتی ( یا دو تا یا حتی سه تا ) ؛ و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا دو تا یا حتی سه تا ) : مثلاً

♦️شکست در حوزه ی ازدواج [ بصورت تجرد طولانی مدت : در دختر بالای ۲۶ ؛ در پسر بالای ۲۹ سال ؛؛؛؛؛ شکست های عاطفی ؛؛؛؛؛ ازدواج ناموفق بیشتر از ۱ بار ]

♦️شکست در حوزه ی سلامتی [ بصورت یک یا چند بیماری مزمن یا صعب العلاج ]

♦️شکست در حوزه ی اشتغال [ بصورت بیکاری طولانی مدت یا شغل پرزحمت کم درآمد یا شغل ناشأن و نامناسب ]

شکست در یک حوزه ، یا دو حوزه ، یا هر سه حوزه

♦️♦️♦️♦️♦️کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره گویی ظرفی سست و شکننده دارند درست مثل اینکه کسی بخواهد با یک ظرف شکسته آب بخورد و استفاده کننده از این ظرف گاهی متحمل خسارت جانی یا مالی میشود ؛؛؛؛؛ به زندان افتادن ؛؛؛؛؛ یا یک بیماری را تا مدتها با خود یدک میکشند یا اگر سالم باشند در جوانی جوانمرگ میشوند { اکثراً تصادف ، و به ندرت خودکشی یا مرگ در اثر بیماری } ؛؛؛؛؛ اعدام ؛؛؛؛؛ خیانت ( بهش خیانت میشه ) ؛؛؛؛؛ تجاوز ( بهش تجاوز میشه ) ؛؛؛؛؛ اعتیاد ( معتاد یعنی نه فروشنده یا قاچاقچی ) ؛؛؛؛؛ قتل ( مقتول یعنی ) ؛؛؛؛؛ ممکنه توشون ثروتمند هم دیده بشه ولی از ترس بی پول شدن مثل گداها زندگی میکنن ؛؛؛؛؛ بعضا ممکنه در آمد خوبی هم داشته باشن ولی میوفته دست یکی دیگه ؛؛؛؛؛ اگر دعای بد { یعنی دعای سیاه ، جادوی سیاه ، طلسم سیاه } برای شخص بگیرن = اگه اسمش در دسته ی حادثه ساز باشه اون جادو بهتر و بیشتر تاثیر میکنه ؛؛؛؛؛ ندرتاً گرفتار موجودات ماورایی مثل جن مزاحم یا جن عاشق میشوند و در مرتبه ی شدیدتر به تسخیر جن در می آیند { و باز از هر ۱۰۰۰۰ مورد ۹۹۹۹ تا با جادو میان و فقط یکی بسیار بسیار به ندرت پیش میاد که با میل خودش بیاد } ؛؛؛؛؛ شکست های عاطفی ؛؛؛؛؛ = کلاً اتفاقات و چیزای منفی و منفور

نه تمام صفحات شناسنامه میخاد یه واسطه که مادر یا خواهر پسر هست میخاد الکی نیست

اِ خب پس قابل اعتماده

من قبلنا تو سایت دو همدم عضو بودم ، خیلیاشون زن و بچه داشتن و بهاسم مجرد عضو میشدن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اِ خب پس قابل اعتماده من قبلنا تو سایت دو همدم عضو بودم ، خیلیاشون زن و بچه داشتن و بهاسم مجرد عضو م ...

همدم فرق میکنه اونجا واسطه نمیخاد و پسر مستقیم به دختر پیام میده زیاد قابل اطمینان نیست

این خاله من خیلی با حجابه اصلا با شماره اینا نمیتونه😂معرفی هم چندبار کردن ولی خب خوشمون نیومده

آره بیشترشون مذهبی هستن

من خودم مذهبی نیستم

ولی اصلا موافق دوستی نیستم

اره مورد خوب هست ولی قیافه های خوب کم پیدا میشه ولی از نظر اخلاقی و وضع مالی خیلی خوبن

اینایی برای من اومدن قیافه هم بد نبودن

هر کدوم به دلیلی به ازدواج نرسید

ولی درکل خوب بودن

قبلا واسطه معرفی می کرد

این سایت هم یه جور واسطه است دیگه

اسمش سمیه هست به نظرتون چی بزاره؟

ببخشید آبجی شارژ نداشتم

اسم خالی و به تنهایی هیچگونه ارتعاش و فرکانس و جذبی [[ قانون جذب : جذب چیزای منفی { دسته ی حادثه ساز } یا مثبت { دسته ی اشرافی } ]] نداره ؛ و با نام مادر و نام خانوادگی محاسبه میشه

روش اول : نام مستعار و نام مستعار مادر ( یکی از ۱۲ تا )

روش دوم : نام شناسنامه ای و نام خانوادگی ( یکی از ۱۲ تا )

برای روش اول کاری نمیتونم بکنم چون ملاک اسم مستعاره و بالای ۶۰_۷۰ [[ ینی اکثراً ]] درصد از تمام آشنایان ، شخص رو به اسم مستعار صدا میزنن .

برای روش دوم یا اسم شناسنامه ای رو میتونه عوض کنه ، یا نام خانوادگیشو

♦️اون ۱۲ تا ایناس ( به ترتیب الویت و برتری)

۱ تا ۵ خوبه به ترتیب خوبه مگه اینکه شخص اسمشو دوست نداشته باشه

۱ : دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی ( اشرافی عالی )

۲ : دسته ی اشرافی ، طبقه ی معمولی ( اشرافی معمولی )

۳ : دسته ی عرفانی ، طبقه ی عالی ( عرفانی عالی )

۴ : دسته ی عرفانی ، طبقه ی معمولی ( عرفانی معمولی )

۵ : دسته ی کم درآمد ، طبقه ی عالی ( کم درآمد عالی )

۶ : دسته ی کم درآمد ، طبقه ی معمولی ( کم درامد معمولی )

۷ : دسته ی عرفانی ، طبقه ی متضرر ( عرفانی متضرر )

۸ : دسته ی اشرافی ، طبقه ی متضرر ( اشرافی متضرر )

۹ : دسته ی کم درآمد ، طبقه ی متضرر ( کم درآمد متضرر )

۱۰ : دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی ( حادثه ساز عالی )

۱۱ : دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی ( حادثه ساز معمولی )

۱۲ : دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر ( حادثه ساز متضرر )

تک تک اون داخل پرانترها رو از گوگل سرچ کن ، مفصل توضیح داده

♦️♦️♦️روش اول : اسم و اسم مادر [ هر دو مستعار ]

( اسم مستعار ینی هر طوری که در زبان و لهجه و گویش مادری ،، یا اون محیط زندگی [ مثلاً یا به زبان مادری حرف میزنن ، یا زبان اون منطقه ] : آشناها [ اکثراً ] صدا میزنن ، اگر اسمی بعداً دارای پسوند و پیشوند و لقب شده و آشناها [ اکثراً ] صدا میزنن ، اونم لحاظ میشه مثلاً : مش فلان ، حاج فلان ، حاج آقا ، حاج خانوم ، حاج خانم ، کربلایی فلان ، کبلایی فلان ، کبلای فلان ، کالْبا فلان ( ترکها به کربلایی میگن کالْبا ) ، شیخ فلان ، فلان خاتون ، فلان بانو ، فلان خان ، سید فلان سیده فلان ( سیدِ فلان ) ، فلان سادات یا فلانُسّادات ، و اینا (( نکته اون اکثراً هست { بالای ۶۰_۷۰ درصد از آشناهاش ، شخص رو به اون اسم صدا میزنن ) ( یکی از ۱۲ تا )

♦️♦️♦️روش دوم : اسم شناسنامه ای و نام خانوادگی :

هر دو هر طوری که در زبان رسمی اون کشور [ مثلاً زبان رسمی ایران که زبان فارسی هست ] صدا میزنن ، ( در این روش به جای نام مادر ، نام خانوادگی را حساب میکنیم ) ( یکی از ۱۲ تا )

روش اول و روش دوم جدا جدا حساب میشه

فعلاً اینو بگم

سمیه ( فارس زبانها اینطور تلفظ میشه : سُمیِّ ( ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای کسره ( ِ ) میده : سمیِّ [ سمی ]

ترکها میگن سومِیَّ [ سومی ]

در روش اول : نام و نام مادر ، طبق زبام مادری و لهجه و گویش محلی

در روش دوم : اسم شناسنامه ای طبق زبان رسمی ( فارسی میشه همون سمیِّ [ سمی ]

ما ترکی تلفظ میکنیم

اِ مام میگیم سومِیَّ ، ما ترکم

پس با روش اول سومی اسم مستعار مادر

روش دوم : سمی نام خانوادگیش

میخوای درخواست دوستی بده ، تو خصوصی حساب کنم . تو خواستی تو خصوصی اکانت روبیکامو میدم اسمم رباب هست ، اسکرین شاتها و عکسها و نحوه محلسبه رو میزارم ، و لیست اسامی مستعار ( ینی در روش اول ، اون اسمها در زبان و لهجه و گویش محلی چطوری تلفظ میشه ، اگه اسمی بعداً پسوند دار و پیشوند دار و لقب دار شده اونم لحاظ میشه تو روش اول ، مثل مش فلان ، کربلایی فلان ، کبلایی فلان ، کبلای فلان ، کالبا فلان ( ما ترکها به کربلایی فلان میگیم کالْبا فلان ) ، حاج فلان ، حاج آقا ( همون حاجاقا ) ، حاج خانم ، حاج خانوم ، فلان بانو ، فلان خاتون ، شیخ فلان ، سید فلان ، سیده فلان ( سیدِ فلان ) ، فلان سادات یا فلانُسّادات ، فلان خان . [ اکثراً ، در روش اول نکته در اون اکثراً هست ، که ینی اکثر چی صدا میزنن ]

روش دومم که اسم شناسنامه ای و نام خانوادگی ( طبق زبان فارسی : مثلا سمیه رضایی میشه سمیِّ رزایی ، مثلا اصغر عباسی میشه

اسقرَبّاسی ، مثلاً رویا ثابت قدم میشه رُیا سابت قدم ،

اینایی برای من اومدن قیافه هم بد نبودن هر کدوم به دلیلی به ازدواج نرسید ولی درکل خوب بودن قبلا واسطه ...

اره والا از خواستگار سنتی که بقیه معرفی میکردن بهتر هستن حداقل پیگیرن اونایی که معرف میاره همه یه نظر میبینن دیگه ازشون خبری نمیشه در صورتی که اصلا در حد ما نیستن