2777
2789
عنوان

اهل اهر

52 بازدید | 15 پست

اینا مرداشون اخلاقشون چطوره برا ازدواج مادرشوهر اینا زیاد دخالت می کنن؟

این به من می گفت زنی که ارایش می کنه رو نمیشه کنترل کرد اهل خرج کردنه مادرشم دوباره ازدواج کرده انگار شوهر اولش فوت کرده از اونم بچه داشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چه لحاظ؟؟والا ما خیلی مهمان نواز هستیم

۲۰سال پیش اومدیم یه هتل نداشت مجبور شدیم تو پارک بخوابیم. مرداشون تا صبح بالا سرمون با موتور گاز دادن. صبح هم زناشون اومدن نزدیکمون هی صدا الکی درآوردن.

از چه لحاظ؟؟والا ما خیلی مهمان نواز هستیم

انصافا مهمان نوازین

انگار یه پسره ازم خوشش اومده بود رفتیم کافه این برا منم غذا خرید برا خواهرمم خرید ولی برگشتنی به من گفت من از این مغازه خیلی کتاب می خرم و اینا(انگار انتظار داشت برای کادو براش کتاب بخرم)نمی دونم احساس کردم زیادی سنجشگرن

از یه طرف میگم مادرش ازدواج دوم کرده از شوهر قبلیشم بچه داره واینا با اونا خودش میگه یکی هستیم .پدرشم امام جماعته اما خود پسره مذهبی نیس اما خیلی سنتیه

۲۰سال پیش اومدیم یه هتل نداشت مجبور شدیم تو پارک بخوابیم. مرداشون تا صبح بالا سرمون با موتور گاز داد ...

یه هتل خیلی کوچولو داره ولی بیشتر تو پارک میرن مسافرا....یه پارک معروف داره که شبا شلوغ میشه چون تنها جای تفریحی هست و صبحا هم زنا و مردا میرن ورزش.کلا شهر ما صاحب نداره متاسفانه

انصافا مهمان نوازینانگار یه پسره ازم خوشش اومده بود رفتیم کافه این برا منم غذا خرید برا خواهرمم خرید ...

❤️❤️

آخه نمیشه که بر حسب شهر طرف گفت حسابگره یا نه ولی خب در مورد مادرشون منم باشم یکم احتیاط میکنم