2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی رفیق داشتم میزاشت زیر زین موتور توی هواکش. بعد دخترش دیدش بمادرش گفت .زنه گوشی دراورد زد دندون جلوی شوهرشو انداخت😂بعد بهش میگفتم دندانت چرا افتاده میگفت از راه پله افتادم

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

زبن موتور ماله ماشینه یا موتور لبخشین من اطلاعات ماشین ندارم

زین مال موتوره..زین همون صندلی موتوره

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

تو ماشین کجاها میشه گذاشت

توماشین جا زیاد هست بستگی داره چ ماشینی داره.زیر صندلی صندوق عقب داخل روکش صندلی ها زیر ضبط لای ستون ها

توماشین جا زیاد هست بستگی داره چ ماشینی داره.زیر صندلی صندوق عقب داخل روکش صندلی ها زیر ضبط لای ستون ...

پرایده

داخل روکش بذاره قلمبه نمیشه؟؟

لای ستون چجوری میذارن

ستون کجاشو میگی

پرایده داخل روکش بذاره قلمبه نمیشه؟؟ لای ستون چجوری میذارنستون کجاشو میگی

ستوهای جفت شیشه جلو از داخل و ستونهای شیشه بغل ی روکش دارن باز میشن میزارن زیر روکش.توی روکش نه قلمبه نمیشه

ستوهای جفت شیشه جلو از داخل و ستونهای شیشه بغل ی روکش دارن باز میشن میزارن زیر روکش.توی روکش نه قلمب ...

اینارو هی بخوان دربیارن بذارن شل نمیشه؟؟

یا مثل روز اول جا میخوره؟؟