من امسال دوازدهمم پایه ی قوی ای ندارم و دهم و یازدهم تست نزدم اما در حد کتاب درسی بلدمشون مدرسم امسال خیلیی سخت گیری میکنه نمیذاره غیبت بکنیم خودمون تو خونه بخونیم خواستم مدرسه غیرانتفاعی بنویسم اوناهم گفتن باید بیای مدرسه دوستام میگن جنگ میشه دوباره و مدرسه ها مجازی میشه ... اما من خیلی نگرانم اخه اگر مجبور باشم تا اخر دی برم مدرسه فقط روزی 5 ساعت میتونم بخونم با پنجشنبه جمعه ها روزی 12 ساعت.. ب هیچ جا نمیرسم ک.. چیکار کنم بنظرتون
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
واقعا نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم مجازی شه به نفع شماستولی سعی کن بپیچونیپارسال سال کنکورم بود تا ار ...
دقیقا امیدوارم مجازی شه ، خودشون میدونن معلمای مدرسمون اصلا بدرد کنکور و نهایی نمیخورن اما حاضر نیستن یکم اسون تر بگیرن من فکر کردم از مهر ب بعد میتونم کلشو نرم مدرسه..
من تاپنجشنبه مدرسه هستغیرانتفاعی که دوستم هس وتجربی گیرنمیدن بهش
وای اصلا نمیدونم چیکار کنم این مدرسه هم معلماش هی تکلیف میدن و اینا اگر بخوامم نمیتونم بعد مدرسه برای کنکور و نهایی بخونم همش تایمم میره برای مدرسه و تکلیفاشون تازه من مازم میبینم و هروز دوتا فیلم 3 ساعته دارم اصلا نمیدونم چیکار کننمممم