2777
2789
عنوان

کنکوری ها

111 بازدید | 27 پست

من امسال دوازدهمم پایه ی قوی ای ندارم و دهم و یازدهم تست نزدم اما در حد کتاب درسی بلدمشون مدرسم امسال خیلیی سخت گیری میکنه نمیذاره غیبت بکنیم خودمون تو خونه بخونیم خواستم مدرسه غیرانتفاعی بنویسم اوناهم گفتن باید بیای مدرسه دوستام میگن جنگ میشه دوباره و مدرسه ها مجازی میشه ... اما من خیلی نگرانم اخه اگر مجبور باشم تا اخر دی برم مدرسه فقط روزی 5 ساعت میتونم بخونم با پنجشنبه جمعه ها روزی 12 ساعت.. ب هیچ جا نمیرسم ک.. چیکار کنم بنظرتون

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واقعا نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم مجازی شه به نفع شماستولی سعی کن بپیچونیپارسال سال کنکورم بود تا ار ...

دقیقا امیدوارم مجازی شه ، خودشون میدونن معلمای مدرسمون اصلا بدرد کنکور و نهایی نمیخورن اما حاضر نیستن یکم اسون تر بگیرن من فکر کردم از مهر ب بعد میتونم کلشو نرم مدرسه..

مدرسه میتونه مفید باشه مخصوصا الان که نهاییا خیلی مهمه۵ ساعتم کم نیست نگران نباش اگه باکیفیت بخونی

واقعا مدرسه حتی برا نهایی هم مفید نیست مگر مدرسه هایی که معلم های خوب داره چون اکثرا معلما حتی در حد نهایی هم درس نمیدن

معلمای من که اصلا هیچ فایده ای نداشت تدریسشون فقط خودم خوندم و پیش رفتم و درسایی که لازم بود فیلم دیدم

مدرسه میتونه مفید باشه مخصوصا الان که نهاییا خیلی مهمه۵ ساعتم کم نیست نگران نباش اگه باکیفیت بخونی

واقعا مفید نیست مدرسمون تخصصیا ک اصلااا معلماش خوب نیست مگر اینکه معلم دینی وفارسیمون بدردمون بخوره

چه ضرری داره خونه خوندمگه این همه وقت هست؟

کدوم وقت؟

کسی که مثل من مدرسه دولتی داغون با معلمای سطح پایین بوده میفهمه چقد افتضاحه مدرسه رفتن

من مجبور شدم یه سال پشت بمونم بخاطر اینکه تایم نداشتم

و امسال که پشت بودم همهجوره شرایطم بهتر بود

واقعا مفید نیست مدرسمون تخصصیا ک اصلااا معلماش خوب نیست مگر اینکه معلم دینی وفارسیمون بدردمون بخوره

خب سعی کن از همونا استفاده کنی همزمان با درس اونا پیش برو و ازشون سوال بپرس

دیگه چاره ای نیست اگه میتونی بعد مدرسه پانسیون یا کتابخونه برو

من تاپنجشنبه مدرسه هستغیرانتفاعی که دوستم هس وتجربی گیرنمیدن بهش

وای اصلا نمیدونم چیکار کنم این مدرسه هم معلماش هی تکلیف میدن و اینا اگر بخوامم نمیتونم بعد مدرسه برای کنکور و نهایی بخونم همش تایمم میره برای مدرسه و تکلیفاشون تازه من مازم میبینم و هروز دوتا فیلم 3 ساعته دارم اصلا نمیدونم چیکار کننمممم

واقعا مدرسه حتی برا نهایی هم مفید نیست مگر مدرسه هایی که معلم های خوب داره چون اکثرا معلما حتی در حد ...

اون که آره

ولی من خیلیارو دیدم سال کنکورشون مدرسه نرفتن و باز قبول نشدن بستگی به خود طرفم داره