2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 27 پست
دقیقا امیدوارم مجازی شه ، خودشون میدونن معلمای مدرسمون اصلا بدرد کنکور و نهایی نمیخورن اما حاضر نیست ...

تنها پیشنهادم بهت اینه که تا جایی که میتونی بپیچونی

نمیدونم اینجا چجوری میگن مدرسه رفتن برا نهایی مفیده من هر کی دیدم نهایی هم خوب شده اصلا با مدرسه پیش نرفته مگر اینکه معلماش عالی بودن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم وقت؟کسی که مثل من مدرسه دولتی داغون با معلمای سطح پایین بوده میفهمه چقد افتضاحه مدرسه رفتن من م ...

منم از الان تو فکر پشت موندنم اگر مجازی نشه ، اما همه تلاشمو همین امسالم میکنم ک حداقل راه کمتری داشته باشم سال بعد

منم از الان تو فکر پشت موندنم اگر مجازی نشه ، اما همه تلاشمو همین امسالم میکنم ک حداقل راه کمتری داش ...

اصلا از الان به پشت موندن فکر نکن که شل نشی

من تا اخر به فکر پشت موندن نبودم رتبهام متوسط شد

فقط تا لحظه اخر تلاش کن یا امسال میشه یا نشد به پشت موندن فکر میکنی

امیدوارم موفق باشی

کدوم وقت؟کسی که مثل من مدرسه دولتی داغون با معلمای سطح پایین بوده میفهمه چقد افتضاحه مدرسه رفتن من م ...

عزیزم درست بخون منم همینوگفتم

میگم چه ضرری داره مدرسه نریم (منم مدرسه م همین حد)چون خونه این همه وقت داریم بهترمیشه خوندوزودترهم تموم میشه تامعلمای فس فسو درس بدن

تنها پیشنهادم بهت اینه که تا جایی که میتونی بپیچونینمیدونم اینجا چجوری میگن مدرسه رفتن برا نهایی مفی ...

دقیقااا موافقم معلما حتی نهایی هم تضمین نمیکنن

عزیزم درست بخون منم همینوگفتممیگم چه ضرری داره مدرسه نریم (منم مدرسه م همین حد)چون خونه این همه وقت ...

اره دقیقا درست میگی متاسفانه نمیدونم چرا انقد سخت میگیرن سال کنکور مدرسه نرفتنو...واقعا عجیبه با اون سطح معلما و اون نهایی ها

خب سعی کن از همونا استفاده کنی همزمان با درس اونا پیش برو و ازشون سوال بپرسدیگه چاره ای نیست اگه میت ...

میرم کتابخونه بعد مدرسه اما نهایت تایم مطالعم 5 ساعته اصلا نمیرسم ک یه درسو درست حسابی ویدیوشو از ماز ببینم و تستشو بزنم

اره دقیقا درست میگی متاسفانه نمیدونم چرا انقد سخت میگیرن سال کنکور مدرسه نرفتنو...واقعا عجیبه با اون ...

اصلا باید پایه دوازدهمو کلااا مجازی کنن ، فقط امیدوارم مجازی بشه وسطای ابانو اینا