2777
2789
عنوان

درد و دل

1 بازدید | 6 پست

تاوان دلم رو باید بدم

لعنت ب قلبم ک انقد مهربونه

لعنت بهش ک انقد سست و ضعیف ک ب خاطر نداشتن طاقت دوری هر حرف زوریو قبول میکنم

لعنت ب من ک عاشق کسی شدم ک همیشه زد تو ذوقم بزرگ ترین آرزوم ک بچه دار شدن بود و ی جوری واسم رقم زد ک دیگه حالم بهم میخوره

توی مسیر دل و دوست داشتن بعد چند سال فهمیدم با معادله و سیاست اومدخ جلو و حالا میگه هر زمان زبونت دراز بشه پرتت میکنم و نمیخوامت دیگه

گناه من چی بوده ک هر روز کارم گریه اس .اگه همین الان بگن دوست داری بمیری دوست دارم بمیرم راحت بشم من دیگه از همه ی احتمالات زندگی خستم

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .
ای باباچیشده

توی اشتباهم

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بایدبدونی کسانی ک دلسوزی ووفاداری میکنن همیشه نوک راس قله له وپرت میشوند..واونای ک دل پاک وبی ریادارندهمیشه تنهامی مانند.💔

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

عزیزم گاهی تاوان اشتباهاتی رو پس میدیم

الانم میتونی قوی باشی راه درستو انتخاب کنی زیر بار ظلم نری

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم تاپیک۶اتو خوندم خیلی برات اذیت شدم

ازدواج کردی باهاش یا نه؟

ببین تو مجبور نیستی بخاطر یه اشتباه کل عمرت بدبخت بشی

مطمنی دوسش داری؟

اینچیزایی که تعریف کردی ازش بیشتر بهش میاد اینده خوبی باهم نداشته باشید

اما امیدوارم راهتو پیدا کنی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی