2777
2789
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 162 پست
نه بابا اینجا خیلی ها منو میشناسنتو همین تاپیک بپرسی چند نفر هستند جنسیت منو تایید کنند چرا این فکر ...

چون سنت رو نگفتی اطلاعات نمی دی که شناخته نشی الان کی تو رو میشناسه دقیقا؟

مشخصاتی ازت نداریم ولی باشه هر چی تو می گی

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از نظر شما این نوع انتخاب و این حد از شدت پافشاری اونم از سر دارایی هاتون، جالب بود؟ شمایی که خودت خ ...

من کسی ک بخاطر خوشکلیم یا مال و اموالم بخوادم کلا برا من کنسله..

بعدم من میرم با هم لول خودم از لحاظ زیبایی و مالی ..

من در جواب اسی گفتم ک هر پسری سمت من اومد یا بخاطر خوشکلیم بود یا بخاطر پولم.. چون زیاد اخلاق ندارم ک بگم بخاطر اخلاقمه ی کم زودجوشم

بنظرتون ممکنه مردی باشه که هم خوش اخلاق، احترام رو تحت هرشرایطی نگهداره، اهل خیانت و دود و اینا نباش ...

نه هیچ کس هنه خوبی هارو با هم نداره

فرقی بین آقا یا خانم هم نیست

کلا یکی از بلوغ هایی که همه باید بهش برسیم بلوغ فکری و رفتاری هست تا آمادگی رابطه رو داشته باشیم

بلوغ فکری یعنی بپذیری هیچکس کامل نیست و بلدغ رفتاری یعنی من نقاط ضعف اون رو همپوشانی میدم

آدم ها با بلوغ جنسی بالغ نمیشن، برای بالغ شدن نیاز به چند بلوغ دیگه داریم که در برهه های سنی متفاوت رخ میدن، بلوغ جنسی ابتدایی ترین و ساده ترین و اولین بلوغ هست و صرفا هرکس بلوغ جنسی داره، بالغ نیست اتفاقا تحت فشارهای درونی هست که عملا خیلی اشتباه تصمیم میگیره، خانمها تا 25 و آقایون تا 40 سالگی پختگی و رشد شخصیتشون طول میکشه

نه هیچ کس هنه خوبی هارو با هم ندارهفرقی بین آقا یا خانم هم نیست کلا یکی از بلوغ هایی که همه باید بهش ...

چه سخت شد. اخه اخلاقه اکثرش ایتایی که گفتن

پس همونی که فکر میکردم نمیشه اعتماد کرد دیگه

به خودت نگیر این یه اصطلاح است اگه توآبجیم باشی که من ازایران فرارمیکردم

واقعاااااااااا

اصطلاح هم بخوره تو سرت

از خداتم باشه حالا من خیلی دوست دارم تو داداشم باشی بشیم بینم بابا زیادی حرف میزنیا

پروف خودمم کپی نشه ..اینجا نشد شاید درجهانی دیگر..