2777
2789
بادمجون سرخ کرده رو با کوشت کوب له کن+ گوشت قرمز پخته شده که حسابی با گوشت کوب له شده+ کمی لوبیا سفید و برنج پخته و له شده

وقتی همه رو با هم قاطی کردی و سرد شده کشک ساییده بهش میزنی و روشم با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین میکنی

گوشتش زیاد باشه خوشمزه تر میشه به برنج پخته شده هم ادویه و زرد چوبه بزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت نیم کیلو
بادمجون نیم کیلو
کشک نیم کیلو
لپه 100 گرم
برنج 200 گرم
سیر و نعناع و پیاز داغ و نمک و زعفرون هم طبق ذائقه

گوشت و لپه رو با یه مقدار پیاز میپزیم، وقتی پخت از قابلمه خارج میکنیم و برنج خیس داده شده رو تو آب گوشت میریزیم و میذاریم کاملا بپزه و لعاب بده. پادمجون ها رو سرخ میکینم و با گوشت کوب میکوبیم. گوشت رو هم ریش ریش میکنیم. همه رو با هم میریزیم تو قابلمه و مخلوط میکنیم. کشک رو هم تو آب حل کرده و بهش اضافه میکنیم. سیر و نعنا داغ هم بهش اضافه مینیم و میذاریم جا بیفته.
دلم خواست!
من بادمجون رو پوست میکنم و با آب گوشت و دو حبه سیر میزارم بپزه... بعد که یه کم نیم پز شد. عدس پخته رو بهش اضافه میکنم و بعد پیازداغ فراوون و بعد گوشت پخته و له شده رو اضافه میکنم... میزارم نیم ساعتی بپزه و مزه ها قاطی بشه.

بعد کشک و سیر داغ و نعناع داغ و گردو آسیاب شده... دوباره 10 دقیقه بزار بپزه

بعد بریز تو ظرف و با سیرداغ و نعناع داغ و پیاز داغ و عدس پخته و کشک تزیین کن

ادویه هم زردچوبه و فلفل و نمک بزن. اگه تو مواد بالا عصاره سیر هم بریزی محشرررر میشه