2777
2789
عنوان

سرطان💔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 48 پست
ول کن ترو خدا،سرطان از عمل خارجی بوجود نمیاد که.برداری تو پات قیچی کنی مگه سرطان میشه؟؟

آفرین واقعا

بدخیمی پوست از طریق اخلال در سلول های تولید رنگدانه به وجود میاد نه از زخم.

فقط استارتر مدام دستکاریش نکن که بزرگ نشه چون دیابت هم داری دیر خوب میشه. دکتر هم یه دکتر پوست بهتر برو. یه متخصص داخلی که کارش تو حوزه ی دیابت هست هم برو

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب قیچی استریل نیست و نباید باهاش پوستت رو خراش میدادی

خدا نکنه انشالله که چیزی نیست

خوب میشه

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

نه نگران نباش هیچی نیست بهت قول میدم

تو دیابت بدن حساس میشه زخم خوب نمیشه پمادو بزن انشالله خوب میشی

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

فعلا دوتا پماد داد گفت یک ماه بزن بهتر نشد نمونه برداری کن تا یک ماه بگذره من پیر میشم😭😭

پیر نشو😄 کاری که گفتم بکن😘

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

آفرین واقعا بدخیمی پوست از طریق اخلال در سلول های تولید رنگدانه به وجود میاد نه از زخم. فقط استارتر ...

بابا شهرمون ی دکتر حسابی ام نداره

فعلا ام نمیتونم برم تهران

خداروشکر کاشکی برای منم چیزی نباشه🥲عکسشو ببین شبیه این نبود؟

آره تقریبا شبیه همین بود ولی یکم تیره تر بود یه مدت میخارید و بزرگ میشد اولش اندازه یه عدس بود بعد از چند ماه چند برابر شده بود فکر کنم یه جور اگزما باشه یه دکتر پوست خوب برو اصلا هم نترس این احتمال مشکل پوستیه

آره تقریبا شبیه همین بود ولی یکم تیره تر بود یه مدت میخارید و بزرگ میشد اولش اندازه یه عدس بود بعد ا ...

عکسشو نداری ببینم؟

برا منم خیلی کوچیک بود هی دکتر نرفتم بزرگتر شد الان یکساله اینطوریه

بابا شهرمون ی دکتر حسابی ام ندارهفعلا ام نمیتونم برم تهران

باشه نگرانی نداره پمادارو بزن اسرع وقت برو تهران با خیال راحت

چند روز پماد زدی

اسم پمادت چیه

پای پسرم بعد گزش یه حشره زخم شده بود دایره ای بود

بچم ترسیده بود

دکتر بردم گفت قارچه

کلوتریمازول داد سه روز زدم خوب شد

گفت اگه خوب نشد ببد دکتر پوست نمونه برداری کنه داروی مربوط به خودش را بده

شاید بایدداروی خوراکی بخوره

دکتر شمام واسه همین همچین حرفی زده

شمام دیابت داری اینقدر با خودت ور نرو

چند روز پماد زدیاسم پمادت چیهپای پسرم بعد گزش یه حشره زخم شده بود دایره ای بودبچم ترسیده بوددکتر برد ...

ی هفتس میزنم اسمشون مومتازون و دکسپانتول گفت با هم قاطی کن بزن

نمیدونم اشتباه کردم😭

عکسشو نداری ببینم؟برا منم خیلی کوچیک بود هی دکتر نرفتم بزرگتر شد الان یکساله اینطوریه

نه ندارم من ۱۰ سال پیش این مشکل برام پیش اومد منم حدود یه سالی درگیر بود ولی بالاخره خوب شد