2777
2789
عنوان

سرطان💔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 48 پست
ی دکتر دیگه برم ینی؟اره نامنطم چن رنگه بعد یجوریه سطحش انگار نازک شده

آره یه دکتر دیگه برو نمونه برداری الکی نکن. چون دیابت داری زخمت خوب نمیشه.

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی میترسم از روزی که دکتر اینطوری گفت فقط گریه میکنم😭😭

ول کن ترو خدا،سرطان از عمل خارجی بوجود نمیاد که.برداری تو پات قیچی کنی مگه سرطان میشه؟؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

آره یه دکتر دیگه برو نمونه برداری الکی نکن. چون دیابت داری زخمت خوب نمیشه.

فعلا دوتا پماد داد گفت یک ماه بزن بهتر نشد نمونه برداری کن

تا یک ماه بگذره من پیر میشم😭😭

ول کن ترو خدا،سرطان از عمل خارجی بوجود نمیاد که.برداری تو پات قیچی کنی مگه سرطان میشه؟؟

عامل خارجی منظورم بود اشتباه تایپی شد

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

نگران نباش هر زخمی که سرطانی نیست منم چند سال پیش روی قوزک پام یه قسمت اندازه یه دو ریالی میخارید و هی بزرگ میشد رنگشم تیره بود یه جوری بود هر پمادی میزدم خوب نمیشد رفتم یه دکتر پوست خوب چند تا پماد مخصوص نوشت گفت اگه خوب نشد باید نمونه برداری بشه ولی خدا رو شکر با همون پمادها خوب شد

نگران نباش هر زخمی که سرطانی نیست منم چند سال پیش روی قوزک پام یه قسمت اندازه یه دو ریالی میخارید و ...

خداروشکر کاشکی برای منم چیزی نباشه🥲

عکسشو ببین شبیه این نبود؟

واقعا؟آخه بعضیا میگن دستکاری نباید کنی پوستو🥲

بله نباید دستکاری کنی اما با دستکاری کردن سرطان بوجود نمیاد.احتمالا سلولای این بخش پوستت آسیب دیده