2777
2789
عنوان

سرطان💔

230 بازدید | 48 پست

بچه ها من پارسال موهای زبر پوستی پامو با موچین میکندم بعد یبار مو نمیومد بیرون نوک قیچی انداختم زیر پوستم موخارو آوردم بیرون بعد با موچین کندم که چن بار این کارو کردم به کوچولو زخم شد در حد دو تا ماش.بعد این زخمه خوب شد ولی به مرور زمان جاش بزرگتر شد الان یکساله خیلی بزرگ شده عکسشو میزارم بعضی وقتا ام میخاره رفتم دکترپماد داد گفت بزن اگه خوب نشد باید نمونه برداری کنم بفرستم پاتولوژی خیلی میترسم ینی سرطانه؟😭😭توروخدا تجربه ای دارین بگین

من دیابت ام دارم

چه کاری بوده کردی

با قیچی🫤

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید من صرفا برای اسی نظر میدم لطفا خانومای سلیطه ای که مخالف نظر من هستن ریپ نزنن بپرن بهم باتشکر😉

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دیر خوب شدن زخم ها تو دیابت عادیه

فکرنکنم جیز دیگه ای باشه دور از جون ذهنتوودرگیر نکن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی