2777
2789
عنوان

ای وی اف

208 بازدید | 25 پست

سلام بعد از شش سال بازم انتقال جنین منفی شد خیلی خسته ام چهار بار انتقال منفی و منی که چشم هام خشک شد از بس گریه کردم چرا اینجوری حس بدی نسبت به خودم دارم

این نیز میگذرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم حق داری دلخور باشی و گریه کنی ولی اینکه حس کمبود کنی نه ...ب نظرم صلاح نیست ، حالاهم ک صلاح نیست الکی خودتو عذاب نده برای همیشه قیدشو بزن و بااین سرنوشت کنار بیا ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم حق داری دلخور باشی و گریه کنی ولی اینکه حس کمبود کنی نه ...ب نظرم صلاح نیست ، حالاهم ک صلاح نی ...

کلی دارو و زهرمار خوردم کلی ازمایش دادم جواب ناشناخته هست ناباروری همین شد جواب تمام بدبختی هایی که کشیدم خانواده ام و همسرم درک نمیکنن هیچکس کمکم نکرد الان من موندم و کلی آرزو و عوارض داروها که دارن دندون هام از داخل پوسیده میکنن

این نیز میگذرد

کلی دارو و زهرمار خوردم کلی ازمایش دادم جواب ناشناخته هست ناباروری همین شد جواب تمام بدبختی هایی که ...

عزیزم میدونم چی میگی ولی گذشت ، گریه کن و سریع خودتو جمع کن ، نذار این حس همراهت بمونه ....اولین گام ارامش پذیرش زندگیمون همینجور ک هستش ....امیدوارم خیلی زود حال دلت خوب و بهترین ها نصیبت بشه

عزیزم میدونم چی میگی ولی گذشت ، گریه کن و سریع خودتو جمع کن ، نذار این حس همراهت بمونه ....اولین گام ...

دست خودم نیست دختر همش میگم قبولش کردم این مشکل ولی باز میگم نکنه راهی مونده امتحان نکرده باشم یا جایی اشتباه کرده باشم بقیه زن هارو میبینم بچه بغل که سنشون از منم بالا تره قلبم هزار تیکه میشه حتی به حیون هایی که بچه دارن هم حسادت میکنم پیش خودم میگم یعنی من چی کم داشتم خدا به این داد به من نه 😔😔🥺

این نیز میگذرد

دست خودم نیست دختر همش میگم قبولش کردم این مشکل ولی باز میگم نکنه راهی مونده امتحان نکرده باشم یا جا ...

هیچی کم نداریم ماها، ولی خدا گفته مال و اولاد وسیله امتحان شما هستند ....داره امتحانمون میکنه ببینه هنوزم قبولش داریم یا فقط بخاطر منافع خودمونه ک تظاهر میکنیم خدای خوبیه .....

یادت باشه افکارت دست خودته ، اگه بذاری حسادت و غبطه به درونت رخنه کنه از پا درت میاره ....شیطان درونت رو لعن کن و هوای خودت و زندگیتو داشته باش و بدون که هرچیزی داشتنش نعمت و نداشتنش حکمته

هیچی کم نداریم ماها، ولی خدا گفته مال و اولاد وسیله امتحان شما هستند ....داره امتحانمون میکنه ببینه ...

اینقدر که نذر و نیاز کردم و خدا خدا کردم زبونم مو دراورد حس میکنم خدا وایساده یه گوهی به زندگی من بزنه که موفق هم شد دارو ندارم دادم دارو و ویزیت دکترهای زنان موهام سفید شد ذخیره ام تخمدان کم شد دیگه بسه دعا نمیکنم التماس نمیکنم چطور به کسی که ۴۰ سالشه سه قلو میده حکمتش اینه من با چشم گریون بچه بقیه رو ببینم دیگه تمام اعتقاداتم از دست دادم

این نیز میگذرد

اینقدر که نذر و نیاز کردم و خدا خدا کردم زبونم مو دراورد حس میکنم خدا وایساده یه گوهی به زندگی من بز ...

ازکجا میدونی شماهم ک رسیدی به ۴۰ بهت یه ۳قلو نداد؟؟؟؟

الان ناراحتی و هر حرفی فقط بیشتر ناراحت میکنه باید گذر زمان حال دلتو خوب کنه ....انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته

ازکجا میدونی شماهم ک رسیدی به ۴۰ بهت یه ۳قلو نداد؟؟؟؟ الان ناراحتی و هر حرفی فقط بیشتر ناراحت میکنه ...

بعضی چیزها خوبن توی زمان خودش اتفاق بیفته نه وقتی شوق و ذوقی براش نداری میدونی چی میگم توام مثل منی قلبت هزار تیکه شده هربار که ازمایش منفی گرفتی ماها دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشیم همیشه این غم توی دلمون هست همیشه ترس این داریم وقتی میپرسن چرا بچه نداری چی جواب بدی ولی دلیلش اینه ماها ناتوانیم توی این مورد من خودم بهترین دانشگاه بودم ولی سر این قضیه نابود شدم از هیچی توی این دنیا خوشم نمیاد حتی به خودکشی. فکر میکنم

این نیز میگذرد

بعضی چیزها خوبن توی زمان خودش اتفاق بیفته نه وقتی شوق و ذوقی براش نداری میدونی چی میگم توام مثل منی ...

من عقیدم باشما یکی نیست و هیچوقتم خودمو ناتوان نمیبینم، جرم ک نکردم من تلاشمو کردم و اون خدا بود ک نخواست .هرکسی هم بپرسه بهش میگم خدا فعلا صلاح ندونسته که بده انشاالله ب وقتش ماهم بچه دار میشیم ....بلند هم میگم راضیم ب رضاش

من عقیدم باشما یکی نیست و هیچوقتم خودمو ناتوان نمیبینم، جرم ک نکردم من تلاشمو کردم و اون خدا بود ک ن ...

شما کجا انتقال جنین داشتین من قم انجام دادمنفی شد 😟

این نیز میگذرد