2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست
میگن بخاطر داروهای ایرانی بیکیفیت اینجور منفی میشیم گفتن تهران ۶۰ درصد مثبت شدن

ن بابا من ده سال پیش ای وی اف کردم باز ۸سال پیش کردم ، باز چهارسال پیش کردم همش هم داروهام خارجی بود ....ی وقتا اراده خدا ب چیزی نیست عزیزم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ن بابا من ده سال پیش ای وی اف کردم باز ۸سال پیش کردم ، باز چهارسال پیش کردم همش هم داروهام خارجی بود ...

هزینه اش الان تهران ۳۰۰ میلیون شده امروز زنگ زدم 😮💨 فعلا نه پول دارم نه اعصابش

این نیز میگذرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هزینه اش الان تهران ۳۰۰ میلیون شده امروز زنگ زدم 😮💨 فعلا نه پول دارم نه اعصابش

فعلا صبر کن حداقل ۶ماه بگذره بعد برو .....انشاالله سال اینده برو سراغش ولی اگه خدا بخواد حتما طبیعی هم میتونی بشی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
فعلا صبر کن حداقل ۶ماه بگذره بعد برو .....انشاالله سال اینده برو سراغش ولی اگه خدا بخواد حتما طبیعی ...

طبیعی که اگه میخواست بشه تا الان شده بود توام دوباره اگه پول داری برو تهران چه میشه کرد هر دفعه باید یه تیری توی تاریکی انداخت. شاید درست شد من که حالم خیلی خرابه روحم خسته شده حس میکنم جسمم برام سنگین شده

این نیز میگذرد

چه شهری زندگی میکنید؟منم تحت درمانم قراره ای وی اف کنم

من قم انجام دادم با زهرا سیاقتی و یه دوره عشوری که منفی شد چهار انتقال منفی الان حالم خراب افسردگی گرفتم اینقدر منفی شدم دارو مصرف کردم وحشت دارم از دکتر و دارو گفتم وام بگیرم شاید بعد ها برم تهران چون گفتن ۳۰۰ میلیون میخوان

این نیز میگذرد

من قم انجام دادم با زهرا سیاقتی و یه دوره عشوری که منفی شد چهار انتقال منفی الان حالم خراب افسردگی گ ...

منم خودم تازه درگیر دارو و دکتر شدم

اگه امکانشو داری برو اصفهان هزینه هاش ب تهران کمتره

یا شهرکرد دکتر نعمتی

منم خودم تازه درگیر دارو و دکتر شدماگه امکانشو داری برو اصفهان هزینه هاش ب تهران کمتره یا شهرکرد دکت ...

نمیتونم جای. دور هستن سرکار همسرم اجازه نمیدن سر همین قم رفتن هم هر روز باهام درگیر بود به سختی مرخصی میگرفت تهرانم معلوم نیست کی برم پول ندارم فعلا

این نیز میگذرد

فعلا از لحاظ روانی بهم ریختم متاسفانه افسردگی گرفتم بعد چند دوره جواب نگرفتن

تا ببینی قسمتت چی باشه

تسلیم خواسته خدا باش

هر چی برات مقدر کنه خیرت توی همونه

میدونم خودت همه این چیزارو از بری

ولی عزیزم هر کسی با یچیزی امتحان میشه

من انقد دیدم آدمایی که زمین و زمان بهم دوختن واسه بچه خدا بهشون داد ولی گرفتش چو میخواد بهت ثابت کنه صلاح تو دست منه

ب خودش توکل کن شیطونو از وجودت بنداز بیرون