2777
2789
کسی هیچی نمیدونه!!!

اره کامل میره من کلا دماغ شده بودم 😐

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم چند روز بعد زایمان میره!!

الان ۲۶روزه زایمان کردم کامل رفته فک کنم تا یه هفته اولی میره

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
بعد زایمان چقد کم کردی؟ و الان ک یک ماه گذشته چقد 

من قبل بارداری لاغر بودم بخاطر همین زایمان کردم شروع شد وزنم کم شدن شیرخودمو میخوره دخترم فک کنم لاغر تراز قبل هم شدم 😕

من قبل بارداری لاغر بودم بخاطر همین زایمان کردم شروع شد وزنم کم شدن شیرخودمو میخوره دخترم فک کنم لاغ ...

مهم نیس ک چقد لاغر بودین قبلش میخوام بدونم چقد کم کردین مثلا چند کیلو .چون بلاخره تو بارداری وزن اضافه کردین دیگه

مهم نیس ک چقد لاغر بودین قبلش میخوام بدونم چقد کم کردین مثلا چند کیلو .چون بلاخره تو بارداری وزن اضا ...

۱۲کیلو اضاف کردم الان خودمو وزن نکردم نمیدونم چقدم ولی میدونم کم کردم وزن قبلیم هستم