bahargamer مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 2263 عنوان ورم بارداری..... 113 بازدید | 8 پست بعد بارداری ورمب طور کامل میره یا نه؟؟؟ دماغم گنده شده ای خدااااااااا. 1397/04/05 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۸۹۹۱۹۷ عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 4150 کسی هیچی نمیدونه!!! اره کامل میره من کلا دماغ شده بودم 😐 مراحل خریدکردن خانوما: ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم ۲- پوشیدنش ک ضررنداره ۳- انگاربرای من ساختنش ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید
bahargamer مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 2263 اره کامل میره من کلا دماغ شده بودم 😐 مرسی عزیزم چند روز بعد زایمان میره!!
بهار۸۹۹۱۹۷ عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 4150 مرسی عزیزم چند روز بعد زایمان میره!! الان ۲۶روزه زایمان کردم کامل رفته فک کنم تا یه هفته اولی میره مراحل خریدکردن خانوما: ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم ۲- پوشیدنش ک ضررنداره ۳- انگاربرای من ساختنش ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید
bahargamer مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 2263 الان ۲۶روزه زایمان کردم کامل رفته فک کنم تا یه هفته اولی میره بعد زایمان چقد کم کردی؟ و الان ک یک ماه گذشته چقد
بهار۸۹۹۱۹۷ عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 4150 بعد زایمان چقد کم کردی؟ و الان ک یک ماه گذشته چقد من قبل بارداری لاغر بودم بخاطر همین زایمان کردم شروع شد وزنم کم شدن شیرخودمو میخوره دخترم فک کنم لاغر تراز قبل هم شدم 😕 مراحل خریدکردن خانوما: ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم ۲- پوشیدنش ک ضررنداره ۳- انگاربرای من ساختنش ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید
bahargamer مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 2263 من قبل بارداری لاغر بودم بخاطر همین زایمان کردم شروع شد وزنم کم شدن شیرخودمو میخوره دخترم فک کنم لاغ ... مهم نیس ک چقد لاغر بودین قبلش میخوام بدونم چقد کم کردین مثلا چند کیلو .چون بلاخره تو بارداری وزن اضافه کردین دیگه
بهار۸۹۹۱۹۷ عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 4150 مهم نیس ک چقد لاغر بودین قبلش میخوام بدونم چقد کم کردین مثلا چند کیلو .چون بلاخره تو بارداری وزن اضا ... ۱۲کیلو اضاف کردم الان خودمو وزن نکردم نمیدونم چقدم ولی میدونم کم کردم وزن قبلیم هستم مراحل خریدکردن خانوما: ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم ۲- پوشیدنش ک ضررنداره ۳- انگاربرای من ساختنش ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید