2777
2789
عنوان

کلیسا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3745 بازدید | 36 پست
من رفتم. کلیسای وانک.در اصفهان ایام عید به روی عموم بازه کلیسای وانک اصفهان خیلی خوشگله. یه قسمت ...

اتفاقا قصد دارم برم اصفهان یه روز

هروقت رفتم حتما دیدن میکنم عزیزم خیلی ممنون 😍

من یه سال دانشجو بودم خونه دانشجویی گرفته بودیم. بعدش همسایه پایینی ما یه خانواده کلیمی بودند با سه ...

یزدی هستی؟

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند/ چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند... )حافظ(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سال دانشجو بودم خونه دانشجویی گرفته بودیم. بعدش همسایه پایینی ما یه خانواده کلیمی بودند با سه ...

چه جالب 😊 تو ایران هم هستن از ادیان مختلف مخصوصا مسیحی ها 

من رفتم،البته من کلیساهای ایرانو نرفتم نمیدونم!

ولی خیلی فضاش جالب بود☺اون روز که ما رفتیم یکشنبه بود داشتن آواز میخوندن خیلی فضای قشنگی بود،بعضی خانومای مسیحی روسری سرشون کرده بودن و کلا نسبت به خیابونشون یکم پوشیده تر بودن🙂حتما برو ببین‌چه اشکالی داره!خیلیم‌جالبه.

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
من یه بار جلو کلیسا یه زن مسیحیو دیدم حجابش کامل مقنعه پوشیده بود. خیلی برام جالب بود حجابش

احتمالا مادر روحانی بوده🤔😊

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
من یه بار جلو کلیسا یه زن مسیحیو دیدم حجابش کامل مقنعه پوشیده بود. خیلی برام جالب بود حجابش

به احتمال زیاد راهبه بوده که تو کلیسا کار میکنن و به هیچ عنوان هم حق ازدواج و بچه دار شدن ندارن یه چیزی تو مایه های روحانی هستن واسه مسیحی ها

چه قشنگ 😍 اره عزیزم حتما میرم ممنون 😘

اگر توتنستی یکشنبه برو اگر اینجام آواز میخونن برو گوش کن!خیلی قشنگه☺❤❤❤