2777
2789
عنوان

کلیسا ؟

3745 بازدید | 36 پست

کیا رفتن کلیسا ؟ جالبه ؟ نمیدونم چرا دلم خیلی میخواد برم ببینمش. تو تهران هم که کلی کلیسا هست. دفعه ی پیش به مامانم گفتم گفت آدم باش برو مسجد عبادتو بکن😂😂 تو مسلمونی بری کلیسا که چی 😐

البته من واسه این میخوام برم که خیلی کنجکاوم و یه جوریایی با خیلی چیزا آشنا بشم.. 

اصلا میذارن مسلمونا برن داخل ؟🤔

هرکی رفته یا خاطره ای داره تعریف کنه ببینم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز خاصی نداره 😊برو کلیسای وانک اصفهان خیلی قشنگه 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

من کلیسای وانک رو دیدم

دیواراش پر بود از بدنای بدون لباس😮😂

ولی کلا فضای جالبی داشت

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

اره بابا چرا نزارن برن

کلیسا وانک که خیلی هم دیدنیه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

من رفتم. کلیسای وانک.در اصفهان

ایام عید به روی عموم بازه

کلیسای وانک اصفهان خیلی خوشگله.

یه قسمت بود عکس برزخ رو روی دیواراش کشیده بودند همه آدمها لخت بودند در حال عذاب جهنم.

خیلی قشنگه حتما دیدن کن. 

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را

ما کلیسای تادئوس رفته بودیم مشغول گشت زنی بودیم دیدم خاله ام رو نیمکتهای اول نشسته داره برا حضرت مسیح و مریم مقدس فاتحه میخونه بچه ها اونقدر خندیدن بهش با من من گفت نه دعا می کردم .هر چند من برام کارش هم جالب بود هم ربانی 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀

من یه سال دانشجو بودم خونه دانشجویی گرفته بودیم.

بعدش همسایه پایینی ما یه خانواده کلیمی بودند با سه تا بچه قد و نیم قد.

کنارشم یه حج خانوم مادر شهید زندگی میکرد که من با حج خانومه دوست بودم.

همش میرفتم خونش.

وای چه خاطرات جالبی دارم از خانواده کلیمی. خیلی مهربون بودند . اما شلخته وترسو. 

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را