2777
2789
عنوان

اونایی که تنبلی تخمدان دارن بیان

207 بازدید | 32 پست

بچه ها شما چندماهه اقدامین؟ من پری هام مثلا هرماه ی چندروزی جلو میوفته یا بعضی وقتا هرماه مثلا سوم میشدم ... از کجا بفهمم تنبلی دارم یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز یازدهم سیکلت برو سونو اگر تخمدان هات فولیکول بالغ داشتن و ضخامت آندومترت مناسب بود یعنی تنبلی نداری

از علائم دیگه اش موی زائد تو چانه و گردن و پریود نامنظم و دیر به دیر هست

من ۶ ماهه اقدامم پریودام نامنظم شده عقب میندازم خسته شدم دکتر دارو داده عفونت هم دارم

شنیدم توی اقدام عقب انداختن نشونه ی آمادگی رحم واسه بارداریه و هربار میخواد بگیره

واسه عفونتت یه ده روز روزی یه مشت جوش شیرین بریز توی یه لگن اب و بشین توش معجزه س

شبام تزریق واژینال عسل انجام بده.البته عسل طبیعی

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

بچه ها من ترشح و خارش ندارم ممکن عفونت داشته باشم ؟ بعد پری هامم جلو همش میندازم بعد اقدام ...حالا بخوام برم سونو کنه ببینه بالغن فولیکولام یا نه باید بگم سونوی چی بنویسه ؟ هزینه اش چقدر ؟

منم تنبلی دارم _ماهی2بار پریود میشم مو زائد گردن و چونم درمیاد_الان دارو مصرف میکنم تا ببینم چی میشه ...

چ جالب همیشه فکر مبکردم اونا که تنبلی دارن اصلا نمیشن

بچه ها من ترشح و خارش ندارم ممکن عفونت داشته باشم ؟ بعد پری هامم جلو همش میندازم بعد اقدام ...حالا ب ...

دکتر زنان تو مطب سونو میگیره سونو داخلی_شهر ما سنونو داخلی 45تومنه

چ جالب همیشه فکر مبکردم اونا که تنبلی دارن اصلا نمیشن

چند ماهه این جوریم دوبار دوبار پریود میشدم و به همه ی  نوار بهداشتیا حساسیت داشتم الان ک رفتم دکتر فهمیدم تنبلی دلرم