به درک انقدرحرص نخور انقدرنگاه کنه تا جونش دربیاد ارزش یه لحظه ناراحتیتو نداره این ادم
نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
خدانکنه عزیزم ولی فکرکن توارزشت بیشتر ازاین حرفهاست هی باخودت تکرار کن من ارزش جونم وخودم بیشترازاین ادمه پس براش جونمو ارامشمو خرج نمیکنم انقدرتکرار کن تابره توناخوداگاهت
نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
من وقتی میرم بیرون باهاش رومو میکنم اونور .. ارزش ما بیشتر از اینه که بهشون بگیم چرا اینو اونو نگاه میکنی .. واسه این مردا باید خودتو بگیری .. هیچ وقت التماسشون نکنی کسیو نگاه نکنن , حریصتر میشن