2777
2789
عنوان

خیلی داغونم

447 بازدید | 24 پست

دیگه خودم با چشمام دیدم شوهرم همش داشت نگاه زنا میکرد دلم میخواد بمیرم خسته شدم بهش میگم میگه تو دیونه هستی من نگاه نمیکنم

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به درک انقدرحرص نخور انقدرنگاه کنه تا جونش دربیاد ارزش یه لحظه ناراحتیتو نداره این ادم 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

اون تاپیکم یکی داره به این علت آرزو مرگ می‌کنه .اینطوری باشه که ۹۰ درصد خانوما باید بمیرن.

مردی نیست نگاه نکنه شاید ده درصد نگاه نکن.

نگاه کردن داریم تا نگاه کردن .بعضیش عادتها بعضیش هرزگی

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اون تاپیکم یکی داره به این علت آرزو مرگ می‌کنه .اینطوری باشه که ۹۰ درصد خانوما باید بمیرن. مردی نیس ...

آجی راست میگی توروخدا همه مردانگاه میکنن به نظرت چکارکنم دیگه نگاه نکنه

خدا منو زودتر بکشه 😢😢😢😢

خدانکنه عزیزم ولی فکرکن توارزشت بیشتر ازاین حرفهاست هی باخودت تکرار کن من ارزش جونم وخودم بیشترازاین ادمه پس براش جونمو ارامشمو خرج نمیکنم انقدرتکرار کن تابره توناخوداگاهت

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

من وقتی میرم بیرون باهاش رومو میکنم اونور .. ارزش ما بیشتر از اینه که بهشون بگیم چرا اینو اونو نگاه میکنی .. واسه این مردا باید خودتو بگیری .. هیچ وقت التماسشون نکنی کسیو نگاه نکنن , حریصتر میشن   

خدانکنه عزیزم ولی فکرکن توارزشت بیشتر ازاین حرفهاست هی باخودت تکرار کن من ارزش جونم وخودم بیشترازاین ...

آخه ازاین ناراحتم به من اصلا توجه نمیکنه بخدا