سلام خانما پسر شوهرم بزرگه یعنی دانشگاهشو تموم کرده پاشو کرده تو یه کفش که یه دخترو میخاد اصلا مناسبش نیست واقعا شوهرم سرش بره قبول نمیکنه هرروز خونمون جنگه بخدا نمیدونم واقعا چیکار کنم هیچ کدومشون کوتاه نمیان خواستم پادرمیونی کنم از شوهرم فحش شنیدم به نظرتون با دختره حرف بزنم بازم میترسم شر بشه
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
واقعا خوب نیسن نمیتونم بگم پدر نداره هم مادر هم دختر معلوم ولحالن
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
یه جوری وانمود کن که متوجه بشن خیر هر دو رو می خوای
ولی همیین که شوهرت بد باهات حرف زد رو به پسرش بگو که کاش می تونستی کمک کنی ولی می بینی که بابات چطور رفتار می کنه
اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید
نامادری خوبش هم پشتش حرفه چه برسه دخالت کنی داستان میشه ولش خودشون درست میکنن فحشش هم خوردی
اره بخدا
نه گفتم که مادرو دختر بد کاره هستن دختره خیلی خوشگله واسه همین نمیتونه ولش کنه
اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید
بعنوان کسیکه موقعیتش مث شماستو یک پسر شوهر دارممیگمتتا شروع کردن بحث برو تو اتاق هندزفری بزار ک هیچی ...
پسر شوهرتون بزرگه
نه گفتم که مادرو دختر بد کاره هستن دختره خیلی خوشگله واسه همین نمیتونه ولش کنه
وای خدای من مطمینید بدکاره هستند؟؟ نمیتونید به پسره ثابت کنید اینو؟؟ این بدکاره ها دنبال دعا و اینجور چیزا هم هستند هر کاری ازشون بر میاد چون آبرو براشون مهم نیست دیگه
وای خدای من مطمینید بدکاره هستند؟؟ نمیتونید به پسره ثابت کنید اینو؟؟ این بدکاره ها دنبال دعا و اینجو ...
اره همه میگن تحقیق کردیم خیلی هم شر هستن
بعنوان کسیکه موقعیتش مث شماستو یک پسر شوهر دارممیگمتتا شروع کردن بحث برو تو اتاق هندزفری بزار ک هیچی ...
نمیشه که خواهر