2777
2789
عنوان

پسر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 70 پست
من ک خودم از همه چی کشیدم کنار البته رابطه امم باهاش خوب نیست و همسرمم میدونهو میگه برات مهم نباشه

همین ۱ پسرو داره شوهرتون

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شاید دختره چشش به وضع مالی شوهرته که پسره رو دیوونه کرده هیچ جوره قانع نمیشه

نمیدونم بخدا شاید

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
میره سرش به سنگ میخورهچشماش باز میشه بیکاری روزی صدبار بگو ب من چ

نمیشه که بخدا دعواشون تو خونه منه همش

نمیشه که بخدا دعواشون تو خونه منه همش

از خونه بزن بیرون

ول کن حوصله داری

پسره وحشی میشه یه وقت

حرمتا شکسته میشن

بچه خودت که نیست دلت میسوزه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

از خونه بزن بیرون ول کن حوصله داری پسره وحشی میشه یه وقت حرمتا شکسته میشنبچه خودت که نیست دلت میسوزه

کجا برم بچه مدرسه ای دارم یه دختر ۱۰ ماهه دارم نمیشه

به هیچ عنوان توی این قضیه دخالت نکن

خودمم میترسم واقعا دخالت کنم

کجا برم بچه مدرسه ای دارم یه دختر ۱۰ ماهه دارم نمیشه

عزیزم از این شوهرت دوتا بچه داری

من نمیگم ببین همه میگن

دخالت نکن

برا خودت بهتره

دیگ خود دانی

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰