سلام خانما پسر شوهرم بزرگه یعنی دانشگاهشو تموم کرده پاشو کرده تو یه کفش که یه دخترو میخاد اصلا مناسبش نیست واقعا شوهرم سرش بره قبول نمیکنه هرروز خونمون جنگه بخدا نمیدونم واقعا چیکار کنم هیچ کدومشون کوتاه نمیان خواستم پادرمیونی کنم از شوهرم فحش شنیدم به نظرتون با دختره حرف بزنم بازم میترسم شر بشه
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ن چون مادر خودش نیستی ممکنه فکر کنه دخالت کردیو دختر به پسره بگه و بد بشه دخالت نکنید
اره تازه رابطمونم خوب نیست زیاد
زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
نمیخواد اینقدر دخالت کنی نهایتش با نرمی یه توصیه بکنبی خیال باشخودشون باید حلش کنن بین دو لجباز حرف ...
راستی اختلاف دختر و پسر چیه؟
چرا مخالفین؟
مادرش زنده هست ؟ اون موافقه
پسره کار و حقوق و خونه یا پول رهن خونه رو داره؟ یا پدره میتونه فراهم کنه؟
https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/
فردا روزم گفتن بیادبریم خواستگاریشم میگم به من چه من چیکارم
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
آدما رو نمیشه کنترل کرد. بهترین کار اینه که بزارید انتخاب کنه نتیجشو ببینه. شما اگه نزارید یه عمر میگه شما نزاشتین. ولی اگه بره سمتش و نتیجشو ببینه سرش ب سنگ میخوره و میفهمه حق با خانوادش بوده
شما کاری بهشون نداشته باشید؛ ولی بنظرم اگه واقعا پسر همسرتون اون دختر خانوم رو دوس داشته باشه بهتره باهاش راه بیاید. خیلی از خیانتهای بعدی در ازدواج از این میاد که طرف بعد ازدواج هم دلش پیش دوس دختر یا دوس پسرش مونده.
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻