2777
2789
عنوان

رفیق کرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 72 پست
قربانتاینم الان لهجه کرمانی بود یا اشتباه تایپی ندرت؟ ببخشید اصلا بلد نیستم😂🤦🏻♀️

نگا ما مثلا به صبح زود میگیم صبا بوخت

به مارمولک میگیم کلپک

یه روسری چارقد

عصر میگیم پسین

کثیف میگم پچل

میخوایمم بیم صبر کن میگم بل

میخوام بگم برام غذا بزار میگم ورشم غذا بل

یه نوع سرزنشه معادل فارسیش یعنی مرده شورتو ببرنالبته دور از جون شما😃

قربان شما

خیلی کاربردیه😂🤝😁😁😁

مرسی

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نگا ما مثلا به صبح زود میگیم صبا بوخت به مارمولک میگیم کلپک یه روسری چارقد عصر میگیم پسینکثیف میگم پ ...

چه سخت

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

قربانتاینم الان لهجه کرمانی بود یا اشتباه تایپی ندرت؟ ببخشید اصلا بلد نیستم😂🤦🏻♀️

یه جمله داریم خیلی رایجه

هادِر خودت باش😂😂😂😂یعنی مواظب خودت باش

به خمیازه میگیم گواف

به عنکبوت میگیم کاربافو

البته قدیمیا بیشتر میگن اینارو

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

دیگه هرکس زبون خودش داره

بله درسته و خیلی هم قشنگه

منظورم برای اینکه بخوام یادبگیرم خیلی سختهه

یه جمله داریم خیلی رایجههادِر خودت باش😂😂😂😂یعنی مواظب خودت باشبه خمیازه میگیم گواف به عنکبوت میگی ...

مرسیییی

چلو صافی به آفتابه میگهدو کتوآبکش به آفتابه میگه دو سوراخ داری

اینو بلد بودم

خودش همهش به من میگه وقتی ازش ایراد بگیرم