2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 52 پست
مثلن ۳۰ ساله بشه چرا میگیرماما تا اون موقع تنها باشه؟🥲🥲و اینکه خانواده زنش مثلن برادر زنش و خواهر ...

فقط همسرخوبه که جای همه روپرمیکنه شمام فکراتوبکن اگه وقتوحوصله وپولشوداری بیاراگه نه که بازم خودت میدونی

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

والا من تک فرزندم و راضیماکثرا کسایی که خودشون چندتا بچه هستن میگن تک فرزندی بده وگرنه از نظر مالی و ...

مالی رو موافقم

اما عاطفی که خوب نیس

بچه تو کودکی تنهاس

بزرگم که بشه بی پشت و پناهه انگاری

کاربری دست دونفره

منم دقیقانه توانشو دارم نه شرایطش رواما دلم برا بچم کبابهیکسره تنهاس نه همبازی داره نه هیچیبزرگم که ...

اره بعد ما اطرافیان همه دو تا و سه تا دارن پسرم همش میگه فقط من تنهام فعلآ سه ساله ش پسرم

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

شرایط مالی مثلن درچه حد باشه خوبه واسه دوتابچه به نظرشما

آخه خانواده با خانواده فرق داره .در حدیکه بشه خوراک خوب تامین کرد. سالی ۲ تا سفر رفت .مدرسه و لباس خوب براشون تامین کرد و ۲ تا کلاس مهارتی و ورزشی برن و موقع کنکور و شغل کمی دستشون رو گرفت و البته برای ازدواج و آیندشون یه سرمایه ی کوچیکی آدم داشته باشه هزینه کنه چون الان بچه به تنهایی نمیتونه از پس مخارج بربیاد .من طرفدار ساده زیستی هستم اتفاقا و معتقدم بچه نباید مصرف گرا و لوس بار بیاد .باید بتونه از پس خودش بربیاد و بعد از ۱۸ بره دانشگاه و بلافاصله سرکار .ولی تورم همیشه جلوتر از ما میره باید به فرزند توی تشکیل زندگی کمی کمک کرد .

کافه گردی و تجملات و لباس برند و سفر خارجی و خوراک لوکس عجیب و غریب منظورم نیست ابدا

اما اگر بچه ها دختر و پسرن لااقل هرکدام یک اتاق برای حریم شخصی داشته باشند .اگر هم جنس باشند خونه ی دوخوابه هم کافیه .

یعنی مادر پدرش برا تولد بچم ۵۰۰ تومن دادن داشت قیامت میکرد هرچی مادرشوهرم گفت تولد بچه تو هم دادیم ر ...

چقد عجیب و غریبه این..

چه عفریته ی حسودی به جونت افتاده خدا بهت هم رحم کنه هم بهت صبربده

کاربری دست دونفره

من تا هفت سالگی تک بودمکلییی به مامانم التماس کردم تا خواهرمو باردار شدالان روزی هزار بااار خدارو بخ ...

وای دقیقا

منم تا ده سالگی تک بودم انقد اصرار کردم الان داداش دارم

اصلا پشیمون نیستم

خدارو شکر بابت وجودش

چقد عجیب و غریبه این..چه عفریته ی حسودی به جونت افتاده خدا بهت هم رحم کنه هم بهت صبربده

من خواهر نداشتم خیلی دلم میخواست باهام خوب باشه خیلی تلاش کردم الانم بدی نمیکنم فقط هم من هم شوهرم رهاش کردیم انگار نیست

دلم میخواد اگه بچه دوم اوردم اینجوری نشن

البته اصلاااا دلم بچه دوم نمیخواد میگم برا یه دونه سنگ تموم بزاریم بهتره

آخه خانواده با خانواده فرق داره .در حدیکه بشه خوراک خوب تامین کرد. سالی ۲ تا سفر رفت .مدرسه و لباس خ ...

کاملا منطقی گفتی عزیزم

به نظرم همین یکی رو بتونم به ثمر برسونم باید کلاهمو بندازم اسمون

دومی رو نیارم بهتره میمونم توش

کاربری دست دونفره

از چیش راضیی مثلن گلم

من یه خواهر بزرگتر از خودم دارم که وقتی خیلی بچه بودم ازدواج کرد از اون موقع تک فرزندم انگار ( ازدواج نکردم)و اینکه فکر کنید تنهایی های همو پر کردیم نه اصلا اینطور نبوده و هیچ تاثیری توی زندگی هم نداشتیم گاها شاید سالی یکبارم همو نبینیم و متاسفانه الان دوره ای شده که خواهر و برادرا مثل قبل پشت هم نیستن و گاهی سایه همو با تیر میزنن

عزیزم خیلی بی منظور تاپیک قبلیتو خوندم .میشه کلا ازش بچه نیاری؟

بخدااا هرکی میشناستش همینومیگه

اما من فقط و فقط دودل شدم که یکی بیارم هم پسرم از تنهایی دربیاد هم شااید این مرتیکه رفتارش با پسرم بهتربشه

اینم بگم ما چندین ماه برای شناخت وقت گذاشتیم

عقدموقت کردیم رفت و امد داشتیم خانواده ها هم همینطور..

کوچیکترین نکته ی بدی ازش ندیدم

اما ب تازگی کلا عوض شده.. خرش از پل گذشته انگاری

کاربری دست دونفره