2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 52 پست

عزیزم من دوست تک فرزند زیاد دارم

حقیقت اینه که دیگه خواهر و برادر به درد آدم نمیخوره

فقط و فقط اگه شرایط مالیتون اینقدر خوبه که اگه دلار بشه ۴۰۰ تومن هم براتون مشکلی درست نمیکنه بچه دار شید

اگه یه درصد حس میکنی قراره به بچه هات فشار بیاد باید بگم تا آخر عمر نفرینت میکنن که چرا زندگی رو براشون جهنم کردی . حقیقته ها دیدم که میگم . اونا از دید خودشون قضیه رو نگاه میکنن

فکر به تنهاییشون هم نکن تک فرزندا عادت میکنن

کاربری مال ۲ نفره🦥

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

از جهاتی شاید خوب باشه ولی خوب واقعیت اینه تنها میمونن دیگه و اینکه فشار و توجه خونواده به دوش همون تک فرزنده و بالاخره اینکه خواهر برادر خوب از یه دوست خیلی میتونه بهتر باشه

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

خاله و دایی و عمه و عمو هاش هستن نگران نباش

برعکس از سمت همونا هم بی کس و کاره بچم

فقط خودم هستم و خودش🥲

باباشم ک بچم ۳ ۴ ماهه بود نوزادبود ازش جداشدم

ب تازگی با یک نفر دیگه ازدواج کردم ک خب اونم نمیتونه مثل پدرش باشه

کاربری دست دونفره

شوهر منم همینو میگه.. ولی میترسم از عهده هزینه های بچه دوم برنیام.. دخترمم راضیه از تک فرزند بودنش.. شاید اگه تونستیم مهاجرت کنیم به بچه دوم فکر کنم.. فعلا تو این اوضاع یدونه کافیه

لطفا لایک نکنیییییید

الان که خواهر و برادرا دارن همو تیکه پاره میکننخواهرشوهر من فقط مارو نمیخوره اصلا وجودش تاثیری برا ش ...

خاک توسرش پس

واقعن بعضی خواهر برادرا از دشمن خونی هم بدترن

کاربری دست دونفره

عزیزم من دوست تک فرزند زیاد دارمحقیقت اینه که دیگه خواهر و برادر به درد آدم نمیخورهفقط و فقط اگه شرا ...

هزینه مهد کودک شده ۸ تومن .حقوقم هست سی تومن. فک کن دوتا داشتم .علاوه بر هزینه رفت و امدش کن. عملا چیزی نمیمونه.

تا الان همه چی خوب بوده ولی از پیری مامان بابا میترسم

خداروشکر که تا الان خوب بوده

تنهایی اذیتت نکرده تا الان؟

و اینکه چرا از پیریشون میترسی عزیزم متوجه منظورت نشدم

کاربری دست دونفره

خاک توسرش پسواقعن بعضی خواهر برادرا از دشمن خونی هم بدترن

یعنی مادر پدرش برا تولد بچم ۵۰۰ تومن دادن داشت قیامت میکرد هرچی مادرشوهرم گفت تولد بچه تو هم دادیم راضی نمیشد میگفت الان دوباره بدین

من خودم اینا رو میبینم واقعا دلم نمیخواد بچه دوم بیارم ولی شوهرم خیلی اصرار داره وگرنه نمیاوردم دیگه چون واقعا ندیدم خواهر و برادر بعد مرگ پدر و مادر برا هم بمونن

بجز دو تا خواهر باشن

نمیخوای براش زن بگیری؟

مثلن ۳۰ ساله بشه چرا میگیرم

اما تا اون موقع تنها باشه؟🥲🥲

و اینکه خانواده زنش مثلن برادر زنش و خواهر زنش که نمیتونن مثل خواهر برادر واقعی باشن براش..

اونجا باز حسرت هم میخوره که کاش خودش هم خواهر برادرداشت

کاربری دست دونفره

خوش بحالت خدا واسه همدیگه حفظتون کنه

مرسی عزیزم😍🤍🤍

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!